Motoren vanaf 200 LBS

In deze categorie vindt u het top segment van de elektrische buitenboordmotoren. Gebruik de filters, zodat u makkelijker uw keuze kunt maken. Bij elke elektrische buitenboordmotor worden door Bootman geteste accupakketten aangeboden in de vorm van bundels. Zo kunt u eenvoudig een complete vaarset bestellen, waarmee u direct het water op kunt. Op deze manier hoeft u zelf geen accupakket samen te stellen en komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

U vindt hier een elektrische buitenboordmotor van het bekende vaarmerk: Torqeedo. Door de enorme stuwkracht, variërend vanaf 225 LBS (6PK) tot 750 LBS (20PK) zijn deze motoren niet te vergelijken met de lagere segmenten. Deze elektrische buitenboordmotoren zijn te vergelijken met benzine buitenboordmotoren en kunnen gebruikt worden voor grote boten, zoals bijvoorbeeld zeilboten.

De elektrische buitenboordmotoren zijn van alle technische attributen voorzien, enorm duurzaam en van erg hoge kwaliteit. Deze elektrische buitenboordmotoren worden vooral gebruikt om lange afstanden mee te varen op een goede snelheid.

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 32

Van hoog naar laag sorteren