95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Jumpstarters vrachtwagen

Jumpstarters vrachtwagen

Ben jij vaak onderweg met de vrachtwagen? Of staat deze soms een langere tijd stil? Onze jumpstarters voor vrachtwagens zijn de perfecte metgezellen om ervoor te zorgen dat jouw zware voertuig altijd start, ongeacht de omstandigheden.

Ben je op zoek naar een jumpstarter nodig voor een ander voertuig? Kijk dan naar een jumpstarter auto, jumpstarter motor of jumpstarter boot.

per pagina
3 producten
per pagina
3 producten
Jumpstarters vrachtwagen

Ontdek krachtige jumpstarters voor vrachtwagens: betrouwbare energie op elk moment

Een vrachtwagen jumpstarter beschikt over de grootste startvermogens in ons assortiment. Een jumpstarter voor vrachtwagens moet namelijk over genoeg vermogen beschikken om een zware motor te starten. Een vrachtwagen jumpstarter is erg belangrijk wanneer je vaak in een vrachtwagen onderweg bent, of wanneer de wagen een tijdje stilstaat.

Een jumpstarter kan namelijk motoren met een lege accu opstarten zodat je in een mum van tijd (verder) kunt rijden. Vrachtwagens hebben vaak over een vermogen tussen de 350-500PK. Voor een wagen met 350PK heb je een vrachtwagen jumpstarter nodig met een vermogen tussen de 1200-2000A. Voor zwaardere vrachtwagens tot 500PK heb je een hoger vermogen nodig. Wij raden aan hiervoor een vakgarage te raadplegen.

Jumpstarter voor vrachtwagens: 12V of 24v?

Veel vrachtwagens hebben een 24V accu, echter niet allemaal. Het is goed om je hiervan bewust van te zijn bij de aanschaf van een vrachtwagen jumpstarter. De jumpstarter moet namelijk in staat zijn het juiste voltage accu te boosten. Een aantal vrachtwagen jumpstarters kunnen zowel 12V en 24V accu's boosten.