95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Jumpstarters motor

Jumpstarters motor

Een motor jumpstarter is een onmisbaar accessoire voor frequente motorrijders. Met een motor jumpstarter ben je verzekerd van een probleemloze start, zelfs als de motoraccu te weinig energie heeft. Vooral bij intensief gebruik van de motor kan het voorkomen dat de startaccu leeg raakt, waardoor je niet meer kunt genieten van je rit. De veelzijdige motor jumpstarter komt dan goed van pas, dankzij de krachtige startstroom die het levert, waardoor de accu snel weer operationeel is.

Heb je een jumpstarter nodig voor een ander voertuig? Kijk dan naar een jumpstarter auto, jumpstarter boot of jumpstarter vrachtwagen.

per pagina
3 producten
NOCO Boost Plus GB40 Startbooster
Waardering:
95% of 100
119,-
NOCO Boost Sport GB20 Startbooster
Waardering:
100% of 100
99,-
NOCO Boost XL GB50 Startbooster
Waardering:
100% of 100
175,-
per pagina
3 producten
Jumpstarters motor

Motor jumpstarter: een onmisbare accessoire

Motorfietsen variëren in vermogen, doorgaans tussen de 50-100PK. Daarom is het essentieel om een jumpstarter motor te kiezen met een vermogen tussen de 100-600A, afhankelijk van het specifieke type. Het is belangrijk op te merken dat deze specificaties kunnen variëren per model jumpstarter.

De motor jumpstarters in ons assortiment zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en optimale prestaties. De krachtige startstroom die ze leveren, zorgt ervoor dat jouw accu snel en efficiënt wordt gestart, waardoor je snel weer op weg bent naar nieuwe avonturen. Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of net begint met jouw motorpassie, bij Bootman vinden we de perfecte motor jumpstarter die past bij jouw wensen.

 

Jumpstarter motor

 

Motor jumpstarter kopen? Hier moet je op letten!

Om er voor te zorgen dat je de jumpstarter hebt, zijn er een aantal dingen om op letten wanneer je een jumpstarter voor je motor gaat kopen: het voltage, het startvermogen en de toepassing van de starthulp.

  • Voltage: De voltage van de jumpstarter moet hetzelfde zijn als het voltage van de desbetreffende accu: 12V of 24V.
  • Startvermogen: Het is belangrijk dat de startbooster genoeg startvermogen (A) heeft om de accu te starten. Dit wordt vastgesteld aan de hand van de motorinhoud (aantal liters) en staat per jumpstarter vermeld.
  • Type accu: Als je een loodzuuraccu (lood, AGM of gel) accu hebt, heb je ook een loodzuur jumpstarter nodig. Bijna alle jumpstarters zijn geschikt voor loodzuuraccu's, maar niet voor lithium accu's. Voor lithium accu's zijn er speciale lithium jumpstarter.

Bekijk voor onze uitgebreide keuzehulp het artikel Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een jumpstarter?

Bij Bootman begrijpen we het belang van een betrouwbare motor jumpstarter voor motorliefhebbers. Ons assortiment biedt diverse opties die voldoen aan de verschillende behoeften van motorrijders. Kies voor gemoedsrust en zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor de rit met een hoogwaardige motor jumpstarter.