95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron accu's

Victron accu's

Een Victron accu biedt een betrouwbare energie oplossing voor de meest uitdagende energievraagstukken. Zo is er een geschikte Victron accu voor elke professional, avonturier, watersportliefhebber en kampeerder. Zo kun jij onafhankelijk blijven van het elektriciteitsnet, zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Pagina
per pagina
29 producten
Pagina
per pagina
29 producten

Victron accu voor geruisloos varen

Als je op zoek bent naar een betrouwbare energieopslagoplossing voor jouw elektrische buitenboordmotor, dan bieden de Victron accu’s precies wat je nodig hebt. Of je nu de voorkeur geeft aan lithium-ion- of loodzuuraccu's, met een Victron accu geniet je van geruisloze en milieuvriendelijke vaarervaringen terwijl je profiteert van de kracht van geavanceerde accutechnologie. Ontdek vandaag nog hoe een Victron accu jouw vaarervaring naar een hoger niveau tilt met betrouwbaarheid en duurzaamheid als kernpunten.

Verschillende typen Victron accu’s

Victron biedt verschillende typen accu’s, zodat er voor elke situatie de juiste accu beschikbaar is.

Victron GEL accu’s

De GEL-accu's staan bekend om hun uitstekende duurzaamheid, zelfs bij diepe ontlading, en hebben over het algemeen een langere levensduur.

Victon AGM accu’s

De AGM-serie is perfect voor situaties waarin veel stroom nodig is vanwege de zeer lage interne weerstand. Het is ideaal voor toepassingen zoals omvormers, boegschroeven en lieren.

Victron lithium accu’s

Dit type accu is niet alleen het lichts van gewicht, maar je profiteert ook van het ruime bereik van bedrijfstemperatuur, uitstekend cyclisch verloop, lage interne weerstand en hoge efficiëntie. Het Battery Management System (BMS) beschermt de accu tegen storingen en verlengt hiermee de levensduur.

Wil je meer weten over accu’s en de verschillen ertussen? Lees dan onze accu tips & advies. Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.