95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Victron LiFePO4 accu's

Victron LiFePO4 accu's

LiFePO4 accu's zijn een variant onder de lithium accu's. Met Victron LifePo4 accu's ben je verzekerd van uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Deze accu's zijn speciaal ontworpen om langdurige energie te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Of je nu elektrisch vaart, onderweg bent in je camper of een off-grid installatie hebt, Victron LiFePo4 accu's bieden de energie die je nodig hebt om vol vertrouwen te genieten van elk moment.

per pagina
12 producten
per pagina
12 producten

Geavanceerde lithium-ijzerfosfaattechnologie

Dankzij de geavanceerde lithium-ijzerfosfaattechnologie bieden Victron LiFePO4 accu's een indrukwekkende energiedichtheid en een langere levensduur dan traditionele loodzuuraccu's. Andere voordelen zijn dat ze nagenoeg geen onderhoud behoeven, extreem veilig zijn, licht in gewicht zijn en de verbeterde ontlading en laadefficiëntie hebben.

De voordelen van Victron LiFePO4

Een LiFePO4 accu is de populairste en beste soort lithium accu verkrijgbaar. LiFePO4 accu's zijn in een aantal opzichten beter dan li-ion accu's.

LiFePO4 accu's zijn over het algemeen veiliger dan lithium-ion accu's. Ze hebben een intrinsiek stabiele chemische structuur die minder vatbaar is voor thermische instabiliteit. Hierdoor zijn Victron LiFePo4 accu’s minder gevoelig voor oververhitting, vooral onder hoge temperaturen of bij overladen.

Ook bieden deze batterijen een breder bedrijfstemperatuurbereik. Victron LiFePO4 accu’s kunnen goed presteren bij temperaturen variërend van -20°C tot wel 60°C. Li-ion batterijen hebben in tegenstelling doorgaans een kleiner temperatuurbereik, namelijk van 0°C tot 45°C. Door het grote temperatuurbereik kun je Victron LiFePO4-batterijen veilig opslaan in huis, de schuur, de garage of een andere binnenruimte zonder airconditioning.

Kies een Victron LiFePO4 accu voor een duurzame en veilige stroomopslag met minimale impact op het milieu.