Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

LiFePO4 accu's

LiFePO4 accu's

LiFePO4 accu's zijn een variant onder de lithium accu's. LiFePO4 accu's kunt u net als andere lithium accu's tot circa 95% ontladen. LiFePO4 accu's zijn verkrijgbaar in variërende amperages. Hierdoor kunt u LiFePO4 accu's met een lage accucapaciteit gebruiken als caravanmover. De LiFePO4 accu's met een hoge accucapaciteit kunt u gebruiken voor een elektromotor.

Een LiFePO4 accu is de populairste en beste soort lithium accu verkrijgbaar. LiFePO4 accu's zijn beter dan li-ion accu's. Dit komt omdat LiFePO4 accu's niet gevoelig zijn voor de warmte. Een LiFePO4 accu werkt hetzelfde als andere semi-tractie accu's, echter is de substantie anders. LiFePO4 accu's beschikken over een lithium ijzer fosfaat substantie. LiFePO4 accu's hebben dankzij deze substantie de voordelen dat ze zeer licht en duurzaam zijn. Tevens zijn LiFePO4 accu's niet gevoelig voor warmte en diepe ontlading. Hierdoor is de LiFePO4 een uitstekende keuze als lithium accu.

Pagina
per pagina
39 producten
Pagina
per pagina
39 producten