Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Li-ion accu's

Li-ion accu's

Li-ion accu's zijn één van de varianten onder de lithium accu categorie. Li-ion accu's kunt u tot circa 95% ontladen. Li-ion accu's zijn verkrijgbaar in variërende amperages. Zo kunt u een li-ion accu met een lager amperage gebruiken voor bijvoorbeeld uw caravanmover en die met een hoger amperage voor uw elektrische buienboordmotor.

Een li-ion accu is de mindere optie in vergelijking met een LiFePO4 accu, omdat een LiFePO4 accu beter tegen de warmte kan en millieuvriendelijker is. Tevens heeft u voor het opladen van li-ion accu's een speciale li-ion acculader nodig en kunt u een li-ion accu niet op al uw apparatuur aansluiten. Hier dient u dus altijd rekening mee te houden als u een li-ion accu aanschaft. Het voordeel aan de Li-ion accu is dat deze accu's erg licht en duurzaam zijn.

per pagina
13 producten
per pagina
13 producten