95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Li-ion accu's

Li-ion accu's

Flexibiliteit en efficiëntie voor jouw dagelijkse energiebehoeften? Met de Li-ion accu als vorm van de lithium accu’s kies je voor krachtige prestaties. De accu’s hebben de mogelijkheid om tot 95% te ontladen en zijn beschikbaar voor een breed scala aan toepassingen. Maar welke Li-ion accu heb jij nodig?

per pagina
12 producten
per pagina
12 producten
Li-ion accu's

Waar ga jij jouw Li-ion accu voor gebruiken?

De toepassing van jouw accu is de eerste stap in het kiezen van de juiste variant. De Li-ion accu is verkrijgbaar in verschillende amperages. Voor lichtgewicht toepassingen, zoals een caravanmover, voldoen de accu's met een lager amperage uitstekend. Aan de andere kant, voor energie-intensievere behoeften zoals een elektrische buitenboordmotor, zijn onze hogere amperage accu's de ideale keuze.

Zoek je naar een accu die eenvoudig is om te vervoeren of heb je beperkte opslagruimte? Kijk dan ook goed naar de lengte en het gewicht van de Li-ion accu. Gebruik hiervoor de filterknoppen links in het menu. Zo ontdek je welke accu perfect bij jouw behoeften past.

Li-ion accu's

Wil je weten: overwegingen voor de Li-ion accu

Bij de aanschaf van jouw Li-ion accu is het belangrijk om te weten dat de accu een specifieke accu-lader vereist én dat je jouw Li-ion accu niet op alle apparatuur kunt aansluiten. Controleer daarom goed of de accu compatibel is met al jouw apparaten. Dit zorgt ervoor dat je jouw accu snel en naadloos in gebruik kunt nemen.

De Li-ion accu en LiFePO4 naast elkaar

Zowel de Li-ion accu en de LiFePO4 accu zijn vormen van de lithium accu. Lithium accu’s hebben een hoog gebruiksgemak, zijn onderhoudsvrij én zijn licht van gewicht. Leg je de twee typen accu’s naast elkaar, dan zijn er een paar opvallende verschillen tussen Li-ion en LiFePO4. Zo kan de LiFePO4 accu beter tegen de warmte en is deze milieuvriendelijker dan de Li-ion accu. De Li-ion accu raakt daarom sneller oververhit dan de LiFePO4.

Neem dit mee in je overweging als je een lithium accu aan wilt schaffen en check altijd of jouw Li-ion voorzien is van een Battery Management System (BMS) om permanente schade bij oververhitting te voorkomen.

Kies voor jouw ideale bundelcombinatie

Het optimale uit jouw nieuwe Li-ion accu halen? Combineer jouw nieuwe accu dan met een aanbevolen bundel van Bootman. Op iedere productpagina zie je welke producten, zoals acculaders, getest zijn en goed samen gaan met de door jou gekozen Li-ion accu. Met de bundel neem je jouw accu meteen in gebruik en hoef je geen extra producten aan te schaffen. Zo geniet jij dus snel van jouw nieuwe accu voor jouw boot, camper of caravan

Nog andere vragen?

Twijfel je van welke Li-ion accu jij het meeste plezier gaat hebben? Bij Bootman helpen we je graag om de juiste accu te vinden. Gebruik onze tips in de keuzehulp voor extra advies. Heb je vragen die je graag bij een specialist neerlegt? Neem contact met ons op en stel ze aan onze medewerkers. Samen vinden wij de juiste Li-ion accu voor al jouw behoeften.