95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2440 reviews
Zoeken

Acculaders scooter

Acculaders scooter

Een acculader scooter is zeer geschikt om de accu van uw scooter te laden of te onderhouden. Door de accu van uw scooter te onderhouden met een acculader scooter zorgt u ervoor dat uw accu in goede conditie blijft. Als u een oude scooter heeft, het koud weer is of als u de scooter een tijdje laat staan dan is een acculader scooter erg aan te raden. Op deze manier heeft u namelijk geen last van bij het starten van uw scooter of een beschadigde accu.

Een acculader scooter is geschikt om uw scooter accu snel en in één keer op te laden, maar als u de scooter wilt onderhouden en de lader erop wilt laten zien, dan is een druppellader geschikter voor u.

per pagina
2 producten
Benton BX-4 Druppellader
Waardering:
100% of 100
Special Price 20,- Regular Price 40,-
Noco Genius1 Druppellader
Waardering:
100% of 100
55,84
per pagina
2 producten
Acculaders scooter

Scooter-acculaders

De meeste scooters van tegenwoordig maken gebruik van een 12V accu met een capaciteit van maximaal 12Ah. Met deze capaciteit kan de accu worden opgeladen met een acculader scooter. Een acculader scooter heeft een lage laadstroom van maximaal 1,5A. Alle acculaders scooter in deze categorie zijn geschikt om een scooteraccu efficiënt te laden en te onderhouden.

De scooter acculaders in het assortiment zijn geschikt voor allerlei soorten scooter accu's. Als u een acculader scooter aanschaft is het belangrijk om te letten op het ampère dat een acculader geeft. Hoe hoger het ampère van de acculader, hoe sneller de accu opgeladen wordt.

De CTEK XS 0.8 is een voordelige acculader scooter. De Noco Genius G750 is een simpele, maar strakke en kwalitatieve scooter druppellader. De Tecmate Optimate 1 druppellader is een kwalitatieve en simpele acculader scooter.