95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Acculaders scooter

Acculaders scooter

Een acculader scooter is zeer geschikt om de accu van jouw scooter te laden of te onderhouden. Door de accu van jouw scooter te onderhouden met een scooter acculader, zorg je ervoor dat jouw accu in goede conditie blijft. Als je een oude scooter hebt, het koud weer is of als je de scooter een tijdje laat staan, dan is een scooter acculader erg aan te raden. Op deze manier heb je namelijk geen last van een slecht startende scooter of een beschadigde accu.

per pagina
2 producten
NOCO Genius 1 Druppellader
Waardering:
100% of 100
49,-
Benton BX-4 Druppellader
Waardering:
100% of 100
Special Price 20,- Regular Price 40,-
per pagina
2 producten
Acculaders scooter

Scooter-acculaders

De meeste scooters van tegenwoordig maken gebruik van een 12V accu met een capaciteit van maximaal 12Ah. Met deze capaciteit kan de accu worden opgeladen met een acculader scooter. Een scooter acculader heeft een lage laadstroom van maximaal 1,5A. Alle scooter acculaders in deze categorie zijn geschikt om een scooteraccu efficiënt te laden en te onderhouden.

De scooter acculaders in het assortiment zijn geschikt voor allerlei soorten scooter accu's. Als je een acculader scooter aanschaft, is het belangrijk om te letten op het ampère dat een acculader geeft. Hoe hoger het ampère van de acculader, hoe sneller de accu opgeladen wordt. Een te hoge laadspanning is echter schadelijk voor de accu. We raden aan om een scooterlader te gebruiken waarvan de laadstroom maximaal 10% van de accucapaciteit is.