95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Acculaders motor

Acculaders motor

Een acculader motor is speciaal geschikt voor het laden van accu s van motoren. Door de acculader motor wordt uw motoraccu gecontroleerd opgeladen. Motoren maken veelal gebruik van kleine accu's tot en met circa 16Ah, waardoor er niet een normale acculader motor gebruikt kan worden. Een acculader motor is zeer geschikt om uw accu bij te laden of te onderhouden als u deze een tijdje niet gebruikt. Als u geen acculader motor gebruikt dan kan u problemen krijgen met het starten of uw accu kan beschadigd raken.

Als u een oude motor heeft, er een tijd niet gebruik van maakt of als het zeer koud is dan is een acculader motor zeer aan te raden. Op deze manier beschermt u uw accu en is een acculader motor een voordeligere optie dan een nieuwe accu. Als u de accu compleet in één keer snel wilt opladen dan is een normale acculader motor geschikt, maar als u deze wilt onderhouden en erop wilt laten hangen dan is een motor druppellader geschikter.

per pagina
3 producten
Benton BX-4 Druppellader
Waardering:
100% of 100
Special Price 20,- Regular Price 40,-
Noco Genius G750 Druppellader
Waardering:
100% of 100
39,-
Noco Genius1 Druppellader
Waardering:
100% of 100
55,84
per pagina
3 producten
Acculaders motor

Motor-acculaders

Een motor druppellader maakt gebruik van een lage laadstroom waardoor de accu efficiënt wordt opgeladen. De accu zal minder heet worden en voller zijn bij het gebruik van een lage laadstroom dan wanneer er een hoge laadstroom wordt gebruikt. Hierdoor is een motor druppellader een zeer geschikte keuze. Kies bij een motor acculader voor een laadstroom van maximaal 10% van de accucapaciteit. Een motoraccu van 16Ah zal dus het best worden geladen met maximaal 1,6A. U kunt er ook voor kiezen een speciale CAN-bus acculader te gebruiken. Dit is noodzakelijk wanneer u een BMW motor heeft die gebruik maakt van een BMW CAN-bus systeem.

Alle motor acculaders in het assortiment zijn geschikt om gemakkelijk vervoerd te worden. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk aan te sluiten. Het ampère van een acculader motor zegt veel over de snelheid van het opladen van de accu. Hoe hoger het ampère is van de acculader motor, hoe sneller die de accu oplaadt. De meeste motoren zijn 12 volt, het is daarom ook belangrijk dat u een acculader gebruikt die geschikt is voor 12 volt motoren.

De CTEK XS 0.8 is een voordelige acculader motor. De Noco Genius G750 is een simpele, maar strakke en kwalitatieve motor druppellader. De Tecmate Optimate 4 druppellader CAN-bus editie is een kwalitatieve acculader motor met een uitgebreid display.