95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Acculaders motor

Acculaders motor

Een acculader motor is speciaal geschikt voor het laden van accu's van motoren. Een motor acculader laadt de motoraccu gecontroleerd op. Motoren hebben veelal kleine accu's tot en met circa 16Ah, waardoor er geen normale acculader motor gebruikt kan worden. Een motor acculader is zeer geschikt om de accu bij te laden of te onderhouden als je deze een tijdje niet gebruikt. Als je geen motor lader gebruikt dan kun je problemen krijgen met het starten of de accu kan beschadigd raken. Als je de accu compleet in één keer snel wilt opladen dan is een normale motor acculader geschikt, maar als je deze wilt onderhouden en eraan wilt laten hangen dan is een motor druppellader geschikter.

per pagina
3 producten
NOCO Genius G750 Druppellader
Waardering:
100% of 100
39,-
NOCO Genius 1 Druppellader
Waardering:
100% of 100
49,-
Benton BX-4 Druppellader
Waardering:
100% of 100
Special Price 20,- Regular Price 40,-
per pagina
3 producten
Acculaders motor

Motor-acculaders

Een motor druppellader maakt gebruik van een lage laadstroom waardoor de accu efficiënt wordt opgeladen. De accu zal minder heet worden en voller zijn bij het gebruik van een lage laadstroom dan wanneer er een hoge laadstroom wordt gebruikt. Hierdoor is een motor druppellader een zeer geschikte keuze. Kies bij een motor acculader voor een laadstroom van maximaal 10% van de accucapaciteit. Een motoraccu van 16Ah zal dus het best worden geladen met maximaal 1,6A. Je kunt er ook voor kiezen een speciale CAN-bus acculader te gebruiken. Dit is noodzakelijk wanneer je een BMW motor hebt die gebruik maakt van een BMW CAN-bus systeem.

acculader motor

Alle motor acculaders in het assortiment zijn geschikt om gemakkelijk vervoerd te worden. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk aan te sluiten. Het amperage van een motor acculader zegt veel over de snelheid van het opladen van de accu. Hoe hoger het ampère is van de acculader motor, hoe sneller die de accu oplaadt. De meeste motoren zijn 12 volt, het is daarom ook belangrijk dat je een acculader gebruikt die geschikt is voor 12 volt accu's.