95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Acculaders boot

Acculaders boot

Een acculader boot is geschikt om de accu op uw boot op te laden. Het is belangrijk om uw accu goed te onderhouden door middel van een acculader boot. Door de accu goed te onderhouden heeft u langer plezier van uw accu en houdt u de accu in een goede conditie. Als u namelijk de accu voor een langere tijd niet gebruikt, dan is dit schadelijk voor de accu. Hierdoor is een acculader boot zeer zeker aan te raden. Zeker als u een oude accu heeft of als het erg koud is, is een acculader boot aan te raden om de accu goed te onderhouden.

Binnen het assortiment zijn er verschillende opties beschikbaar voor een acculader boot. Als u uw accu snel wilt opladen dan is een normale acculader boot geschikt, maar als u de accu wilt onderhouden dan is een druppellader boot geschikter.

Pagina
per pagina
30 producten
Pagina
per pagina
30 producten
Acculaders boot

Boot-acculaders

Een acculader boot in het assortiment beschikt over verschillende classificaties. De meeste zijn IP65 geclassificeerd en sommige zelfs IP68. Hierdoor is een acculader boot bestand tegen verschillende weersinvloeden. De acculader die u nodig heeft is afhankelijk van de accucapaciteit en de tijd die het kost om de accu op te laden. Maakt u gebruik van een kleine bootaccu, dan is het aan te raden om een acculader boot te gebruiken waarvan de laadstroom maximaal 10% van de accucapaciteit is. Een capaciteit van 60AH resulteert daardoor in een maximale laadstroom van 6A.

Het ampère van een acculader boot zorgt voor de snelheid dat een accu volgeladen wordt. Een acculader met een hoog ampère laadt sneller dan een acculader met een laag ampère. Een ander punt dat belangrijk is bij het aanschaffen van een acculader boot, is het soort accu dat u heeft. Als u een lithium accu heeft, moet u er ook voor zorgen dat u een lithium acculader gebruikt.

Een acculader boot met een voordelige prijs is de CTEK MXS 5.0. Een acculader boot voor een setup zijn de Mastervolt Chargemaster 12/25-3 en de Victron Quattro 24/3000/70. Een acculader boot met een strak design en meerdere functies is de Noco Genius G26000.