95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Acculaders boot

Acculaders boot

Een boot acculader is geschikt om de accu in jouw boot op te laden. Het is belangrijk om de accu goed te onderhouden door middel van een boot acculader. Door de accu goed te onderhouden heb je langer plezier van de accu en houd je de accu in een goede conditie. Als je de accu namelijk voor een langere tijd niet gebruikt en deze te verontlaadt, dan is dit schadelijk voor de accu. Zeker als je een oude accu hebt of als het erg koud is, is een boot lader aan te raden om de accu goed te onderhouden.

Binnen het assortiment zijn er verschillende opties beschikbaar. Als je de accu snel wilt opladen dan is een normale boot acculader geschikt, maar als je de accu wilt onderhouden dan is een druppellader geschikter.

Pagina
per pagina
30 producten
Amarew ChargeSmart 15A Acculader
Waardering:
98% of 100
Special Price 79,- Regular Price 119,-
NOCO Genius 10 Acculader
Waardering:
100% of 100
145,-
  • Beste prijsgarantie
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Victron Blue Smart IP67 (Type: 24V/8A)
Special Price 119,- Regular Price 139,-
Victron Skylla-TG 24/100 Acculader
Special Price 1.389,- Regular Price 1.489,-
Victron Skylla-TG 24/80 Acculader
Waardering:
100% of 100
1.222,-
Pagina
per pagina
30 producten
Acculaders boot

Boot-acculaders

Een acculader boot in het assortiment beschikt over verschillende classificaties. De meeste zijn IP65 geclassificeerd en sommige zelfs IP68. Hierdoor is een boot acculader bestand tegen verschillende weersinvloeden. Welke acculader je nodig hebt, is afhankelijk van de accucapaciteit. Maak je gebruik van een kleine bootaccu, dan is het aan te raden om een boot lader te gebruiken waarvan de laadstroom maximaal 10% van de accucapaciteit is. Een capaciteit van 60AH resulteert daardoor in een maximale laadstroom van 6A.

Het amperage van een boot acculader geeft aan hoe snel een accu volgeladen wordt. Een acculader met een hoog amperage laadt sneller dan een acculader met een laag amperage. Een te hoge laadstroom kan echter nadelig zijn voor de levensduur van de batterij. Een ander punt dat belangrijk is bij het aanschaffen van een acculader voor een boot, is het soort accu dat je hebt. Als je bijvoorbeeld een lithium accu hebt, moet je er ook voor zorgen dat je een lithium acculader gebruikt.