95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Acculaders 24V

Acculaders 24V

Een acculader 24 volt wordt vaak gebruikt voor de zwaardere voertuigen. Zo wordt een acculader 24 volt bijvoorbeeld gebruikt voor een vrachtwagen of andere grote en zwaardere voertuigen. Tevens wordt een acculader 24 volt vaak gebruikt in de grotere schepen. Ook wordt een acculader 24 volt gebruikt om een losse 24 volt accu op te laden van bijvoorbeeld een 24V elektrische buitenboordmotor.

Als u uw accu graag wilt onderhouden dan is een acculader 24 volt zeer geschikt. Als u een tijdje geen gebruik maakt van de accu, als bijvoorbeeld wanneer de vrachtwagen een tijdje stilstaat, dan is het verstandig om een acculader 24 volt aan te schaffen en deze aan te sluiten op de accu. Als u geen acculader 24 volt aansluit op de accu, dan kan dit schadelijk zijn voor de accu en kunt u problemen krijgen met het starten. Het vervangen van uw accu kan zeer prijzig zijn, waardoor een acculader 24 volt een voordelige optie is om dit te voorkomen.

per pagina
22 producten
per pagina
22 producten
Acculaders 24V

24V Acculaders

Als u veel problemen heeft dan kunt u zeker een nieuwe 24V acculader kopen. Verschillende 24V acculaders hebben namelijk ook een onderhoudsfunctie waardoor uw accu wordt onderhouden als u deze niet gebruikt. Hierdoor blijft uw accu door het gebruik van een acculader 24V in een goede conditie.

Bij de aanschaf van uw acculader 24 volt dient u goed op te letten op het soort accu die u met de acculader 24 volt wilt opladen. Een acculader 24 volt is namelijk niet altijd geschikt voor alle soorten accu's. Zo is een acculader 24 volt vaak niet geschikt om lithium te laden.

Een acculader 24 volt is verkrijgbaar binnen verschillende merken. De Mastervolt EasyCharge 10A is bijvoorbeeld een acculader 24 volt die geschikt is om meerdere accu's tegelijk op te laden. De Noco Genius G26000 is een acculader 24 volt met een strak design en met meerdere functies. De Victron Multiplus 24/1200/25 is juist geschikt voor technische setups. Zo zijn er verschillende keuzes voor een acculader 24 volt.