Wegens de huidige omstandigheden kun je alleen kiezen voor verzenden of afhalen. Je bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor je klaar. Lees alles
Gewild

Dyno MF31DC Vaaraccu

Waardering:
100% of 100

De Dyno MF31DC Vaaraccu is de voordeligste loodaccu beschikbaar en is ideaal voor elektrisch varen. De Dyno MF31DC Vaaraccu is schokbestendig en volledig afgesloten.

Productnummer
10010208
149,00
Op voorraad
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Maakt elektrisch varen voordelig
  • 105AH semi-tractie accu
  • Meest voordelige loodaccu
  • Schokbestendig en volledig afgesloten
  • Niet volledig te ontladen (ca. 60%)

Omschrijving

De Dyno MF31DC Vaaraccu maakt elektrisch varen zeer voordelig. De Dyno MF31DC Vaaraccu is een natte loodaccu met een accucapaciteit van 105Ah. De Dyno MF31DC Vaaraccu is in vergelijking met producten met vergelijkbare accucapaciteit verreweg het meest voordelig en dit maakt deze accu perfect voor een laag budget. Deze vaaraccu wordt veel gebruikt in combinatie met het lager vermogen fluistermotoren segment. Met de Dyno MF31DC Vaaraccu kunt u met een 40LBS fluistermotor zo'n 4 uur varen. Let er wel op dat u deze accu maar tot ca. 60% kunt ontladen. Daarna moet u de accu weer opladen. Als u dit niet doet, kunnen er accucellen beschadigd raken met als gevolg een minder lange vaartijd.

De Dyno MF31DC Vaaraccu is voordelig, maar heeft een goede kwaliteit voor een natte loodaccu. De Dyno MF31DC Vaaraccu is schokbestendig en volledig afgesloten. De accu is dus lekvrij. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken dat de accu kapot gaat. Dat geeft een fijn en veilig gevoel tijdens het varen.

Tip van onze elektrische-buitenboordmotor specialist: Bescherm uw accu en fluistermotor met een accubak met zekering. De accubak beschermt uw accu tegen weersomstandigheden en de zekering beschermt uw fluistermotor tegen schade. Daarnaast is de accu met een accubak fijner te vervoeren.

Specificaties

Merk en type: Dyno MF31DC Vaaraccu
Type accu: Semi-tractie accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en ontladen tot 60%
Accucapaciteit: 105AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: -
Gewicht: 23,2KG

Reviews 3

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno MF31DC Vaaraccu
Uw waardering