Door de grote drukte bij koeriers wordt uw bestelling mogelijk later bezorgd. Wij verzenden uw bestelling net zo snel als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Dyno 6V 200AH Gel Accu

De Dyno 6V 200AH gel accu is een accu die geen onderhoud behoeft met een accucapaciteit van 200AH. De Dyno 6V 200AH gel accu is hiernaast duurzamer dan lood- en AGM accu's.

Productnummer
10010273
 235,98
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, zaterdag 6 juni bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Herstelt volledig van diepe ontladingen
  • Onder andere geschikt als extra stroomvoorziening
  • Gaat langer mee dan een AGM en loodaccu
  • Klotst niet en is trilvast
  • Minder ver te ontladen dan lithium

Omschrijving

De Dyno 6V 200AH gel accu is een onderhoudsvrije accu met een accucapaciteit van 200AH. De Dyno 6V 200AH gel accu is onder andere geschikt voor uw beveiligingssysteem, maar is ook geschikt als extra stroomvoorziening in uw caravan, boot of camper. De Dyno 6V 200AH gel accu is hiermee voor meerdere doeleinden inzetbaar. Wel dient u rekening te houden met het gewicht, namelijk: 31,1KG. De Dyno accu is trilvast en klotst dus niet. Dit betekent dat u de accu op elke gewenste manier kunt plaatsen, zonder dat dit schade toebrengt aan uw accu.

Dyno is een jong en betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn krachtige en stevige accu's. De Dyno 6V 200AH gel accu beschikt over een handvat aan de bovenkant van de accu. Hier kunt u de accu gemakkelijk aan optillen. De M8 bouten zijn makkelijk in- en af te schroeven, het monteren van schroefogen of accuklemmen wordt u hiermee zeer gemakkelijk gemaakt. De Dyno 6V 200AH Gel accu is ideaal voor cyclisch gebruik met dagelijkse ladingen/ontladingen. Bovendien herstelt de Dyno 6V 200AH gel accu volledig van diepe ontladingen, zelfs wanneer de batterij niet onmiddellijk wordt herladen.

De Dyno 6V 200AH gel accu gaat langer mee dan een loodaccu, omdat de accu geen onderhoud behoeft. Dit betekent dat u de accu voor een langere periode kunt wegzetten. Dit neemt veel van uw zorgen weg als u de accu lang niet nodig heeft. Bij een loodaccu is dit niet mogelijk, omdat de cellen van een loodaccu minimaal maandelijks actief moeten worden gehouden. Een bijkomend voordeel van een gel accu is dat u deze verder kunt ontladen dan zowel lood- als AGM accu's. Gel accu's kunt u tot circa 80% ontladen, waarbij voor AGM accu's tot circa 70% geldt een voor loodaccu's tot circa 50%.

Specificaties

Merk en type: Dyno 6V 200AH Gel Accu
Type accu: Gel accu
Geschikt voor: Cyclisch gebruik met dagelijkse ladingen en ontladingen
Accucapaciteit: 200 AH
Accuspanning: 6V
Afmetingen: 32,3 x 17,8 x 22,8 cm
Gewicht: 31,1KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 6V 200AH Gel Accu
Uw waardering