Door de grote drukte bij koeriers wordt uw bestelling mogelijk later bezorgd. Wij verzenden uw bestelling net zo snel als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Dyno 6V 160AH Gel Accu

De Dyno 6V 160AH gel accu is een accu die geen onderhoud behoeft met een accucapaciteit van 160AH. De Dyno 6V 160AH gel accu gaat daarnaast langer mee dan lood- en AGM accu's.

Productnummer
10010271
 219,98
Leverbaar
zaterdag 13 juni bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • 30 dagen retourneren
  • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
  • Afhalen tot 21:00 uur
  • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Herstelt volledig van diepe ontladingen
  • Onder andere geschikt als extra stroomvoorziening
  • Gaat langer mee dan een AGM en loodaccu
  • Klotst niet en is trilvast
  • Minder ver te ontladen dan lithium

Omschrijving

De Dyno 6V 160AH gel accu is een gel accu die geen onderhoud behoeft. De Dyno 6V 110AH gel accu is in het bijzonder geschikt voor uw beveiligingssysteem, maar is ook geschikt als extra stroomvoorziening in zowel uw caravan, boot of camper. De Dyno 6V 160AH Gel Accu kunt u hiermee inzetten voor meerdere doeleinden. Wel dient u rekening te houden met het zware gewicht van de accu dit is namelijk: 26,9KG. Bovendien klotst de Dyno accu niet en de accu trilvast. Dit betekent dat u de accu op zonder zorgen op elke manier kunt plaatsen.

Dyno is een jong en betrouwbaar merk dat bekend staat om zijn krachtige en stevige accu's. De Dyno 6V 160AH Gel accu beschikt over twee handvatten aan allebei de kanten. Hier kunt u de accu gemakkelijk aan optillen. De M8 bouten zijn makkelijk in- en uit te schroeven, het monteren van schroefogen of accuklemmen is hierdoor zeer gemakkelijk. De Dyno accu herstelt volledig van diepe ontladingen, zelfs wanneer de batterij niet onmiddellijk wordt herladen. Bovendien is de Dyno 6V 160AH Gel accu ideaal voor cyclisch gebruik met dagelijkse ladingen/ontladingen.

De Dyno 6V 110AH Gel Accu is duurzamer dan een loodaccu, omdat de accu geen onderhoud nodig heeft. Dit betekent dat de accu weggezet kan worden voor een langere tijd. Zo hoeft u dus niet meer naar de accu om te kijken, indien de accu helemaal opgeladen weg wordt gezet. Bij een loodaccu is dit niet het geval, omdat de cellen van een loodaccu minimaal maandelijks actief moeten worden gemaakt. Bovendien heeft u het voordeel dat een gel accu verder te ontladen is dan zowel lood- als AGM accu's. Gel accu's kunt u tot circa 80% ontladen, waarbij voor AGM accu's tot circa 70% geldt en voor loodaccu's tot circa 50%.

Specificaties

Merk en type: Dyno 6V 160AH Gel Accu
Type accu: Gel accu
Geschikt voor: Cyclisch gebruik met dagelijkse ladingen en ontladingen
Accucapaciteit: 160 AH
Accuspanning: 6V
Afmetingen: 29,8 x 17,1 x 22,9 cm
Gewicht: 26,9KG

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 6V 160AH Gel Accu
Uw waardering