95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Dyno 12V 80AH Lead Carbon Accu

  • Koop 2 voor 414,33 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 3 voor 410,08 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 5 voor 405,83 per stuk en bespaar 5%
425,-
Merk: Dyno
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Dyno 12V 80AH Lead Carbon accu is geschikt voor onder andere uw elektromotor. De Dyno accu is onderhoudsvrij en laadt sneller op dan andere loodaccu’s.

 
Plus- en minpunten
  • Laadt sneller volledig op dan andere soorten accu's
  • Onderhoudsvrij, trilvast en klotst niet
  • Goed bestand tegen hogere en lagere temperaturen
  • Kan tot wel 75% ontladen worden
  • Minder ver te ontladen dan een lithium accu
Omschrijving

De Dyno 12V 80AH Lead Carbon accu is een zeer geavanceerde accu binnen de AGM categorie. De Dyno 12V 80AH Lead Carbon accu is geschikt voor onder andere automatische gestuurde voertuigen, boten, elektrische voertuigen en meer. De Dyno 12V 80AH Lead Carbon accu kunt u op meerdere apparaten en voertuigen gebruiken voor meerdere doeleindes. Daarnaast is de Dyno 12V 80AH onderhoudsvrij en kan de accu zeer snel bijgeladen en opgeladen worden.

De Dyno 12V 80AH Lead Carbon accu is uniek want deze Dyno Lead Carbon accu heeft een erg snelle bijlading dankzij zijn PSOC accu. PSOC staat voor ‘Partial State of Charge' en dit houdt in dat deze accu, in tegenstelling van de meeste andere accu’s' geen volledige herlading nodig heeft. Dit zorgt er voor dat de Dyno Lead Carbon accu makkelijker en sneller laadt dan andere soorten accu's.

De Dyno 12V 80AH Lead Carbon accu is onderhoudsvrij. Dit zorgt er voor dat u zich niet druk hoeft te maken over de conditie van de accu op het moment dat u deze al een tijdje niet heeft gebruikt. Daarnaast is de Lead Carbon accu te ontladen tot 75% van de volledige accucapaciteit. Dit is hoger dan bij een traditionele lood of AGM accu. Wanneer u de 75% heeft bereikt moet u de accu weer opladen om beschadiging van de cellen te voorkomen. Tevens heeft de Dyno Lead Carbon accu aanzienlijk minder last van sulfateren en neemt het de lading beter op door de lood carbon inhoud. Deze bestaat uit 99,99% puur lood. De Dyno 12V 80AH Lead Carbon kan worden gebruikt in extreme temperaturen van -20°C tot wel +45 °C graden.

De Dyno accu kan lang buiten gebruik zijn zonder dat de accu zijn capaciteit verliest, tevens heeft deze accu ook weinig stroom nodig om zichzelf op te laden. Dit maakt de Dyno accu een duurzame keuze. Daarnaast heeft de accu, dankzij gecomprimeerde AGM, geen last van extreme trillingen. Hierdoor is de accu trilvast en klotst de accu niet. U kunt de status van de accu gemakkelijk aflezen op de accu-indicatie die u de actuele accucapaciteit laat zien.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10012132
Merk
Dyno
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
AGM
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 80%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
80,-
Afmetingen
258 x 168 x 214
Gewicht (kg)
26
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Nee
Bijlage