95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Dyno 12V 24AH LiFePO4 Accu

  • Koop 2 voor 291,50 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 3 voor 288,51 per stuk en bespaar 4%
  • Koop 5 voor 285,52 per stuk en bespaar 5%
299,-
Merk: Dyno
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Dyno 12V 24AH LiFePO4 accu is speciaal voor uw caravanmover. De Dyno accu is de voordeligste optie voor uw caravanmover en kan worden gebruikt als extra stroomvoorziening.

 
Bekijk vergelijkbare producten >
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor uw caravanmover
  • Voordeligste lithium accu voor caravanmovers
  • Kan ook gebruikt worden als extra stroomvoorziening
  • Zeer licht van gewicht
  • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood
Omschrijving

De Dyno 12V 24AH LiFePO4 accu is speciaal ontworpen om uw caravanmover van stroom te voorzien. De Dyno 12V 24AH LiFePO4 accu kan tevens gebruikt worden als extra stroomvoorziening in uw caravan, camper of boot. Zo kunt u via het bevestigingsmateriaal de Dyno accu inbouwen in bijvoorbeeld uw camper. De Dyno 12V 24AH LiFePO4 accu is, dankzij de LiFePO4 technologie compact en licht. Dit maakt de Dyno LiFePO4 accu een stuk lichter dan een loodaccu en dus makkelijker te tillen. Loodaccu's moet u onderhouden voor een garantie van de duurzaamheid. LiFePO4 accu's hoeft u niet te onderhouden en kunt u voor een langere tijd, indien volledig opgeladen, wegzetten. U kunt loodaccu's maar tot maximaal circa 55%-70% ontladen. Een lithium accu kunt u tot circa 95% ontladen, waardoor u het maximale kunt halen uit een LiFePO4 accu.

De Dyno 12V 24AH LiFePO4 accu is, net zoals de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu, geschikt voor uw caravanmover, maar deze accu's kennen een aantal verschillen. De Dyno accu is in vergelijking met de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu een stuk voordeliger. Hiernaast is de Dyno accu, dankzij de accupolen, te gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals voor uw visspullen. Ook is de Dyno accu, naast uw caravan, geschikt voor uw boot of camper als extra stroomvoorziening. De Victron Peak Power-Serie caravanmover accu is, in tegenstelling tot de Dyno accu, speciaal ontworpen voor een caravanmover. Hierdoor is de Victron accu mooier en compacter qua design en beschikt de accu over zowel een ingang voor uw caravanmover, als een ingang voor uw caravan apparatuur. De Victron accu, is hierdoor in vergelijking met de Dyno accu, beter te verwerken in uw caravan. De Dyno accu is robuuster en minder mooi afgewerkt en dus minder geschikt voor inbouw.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010123
Merk
Dyno
Toepassing
Caravan movers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
24,-
Afmetingen
17.4 x 17.4 x 12.8cm
Gewicht (kg)
3
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Nee
Fabrieksgarantie
5 jaar
Bijlage
Anderen bekeken ook
Rebelcell 12V 18AH Lithium Accu
Waardering:
100% of 100
224,99