Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Dyno 12V 20AH Lithium Accu

De Dyno 12V 20AH lithium accu is speciaal voor uw caravanmover. De Dyno accu is de voordeligste optie voor uw caravanmover en kan worden gebruikt als extra stroomvoorziening.

Productnummer
10010122
 281,00
Leverbaar
zaterdag 6 maart bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Geschikt voor uw caravanmover
 • Voordeligste lithium accu voor caravanmovers
 • Kan ook gebruikt worden als extra stroomvoorziening
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood

Aanbevolen bundels

 • Dyno 12V 20AH + Acculader

  X1
  Dyno 12V 20AH Lithium Accu
  +
  X1
  Amarew ChargeSmart 4A Acculader

   336,00  330,96

  1.5% korting op alles.

  Pak  5,04 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Dyno 12V 20AH lithium accu is speciaal ontworpen voor het voorzien van stroom aan uw caravanmover. De Dyno accu kunt u, dankzij het bevestigingsmateriaal, ook gebruiken als permanente extra stroomvoorziening in onder andere uw boot, camper of caravan. De Dyno 12V 20AH lithium accu is door de lithium technologie licht en compact. Hierdoor is de lithium accu een stuk makkelijker vervoerbaar dan een loodaccu. Loodaccu's vereisen regelmatig onderhoud om de duurzaamheid van de accu te garanderen. Een lithium accu heeft dit onderhoud niet nodig, waardoor u deze voor een langere tijd weg kunt zetten. Loodaccu's kunt u maar tot maximaal circa 55%-70% ontladen. Lithium accu's kunt u tot circa 95% ontladen, waardoor u het maximale haalt uit de Dyno accu.

De Dyno accu en de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu behoren beiden in de categorie accu's voor caravanmovers, maar deze accu's hebben een aantal verschillen. De Dyno caravanmover accu is qua prijs voordeliger dan de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu. De Dyno accu is door de accupolen, inzetbaar voor andere doeleinden naast de caravanmover. De Dyno accu is hierdoor ook geschikt als extra stroomvoorziening in uw boot, caravan of camper. De Victron Peak Power-Serie caravanmover accu is hiertegen speciaal ontworpen voor een caravanmover. Dit maakt de Victron accu mooier en compacter qua design dan de Dyno accu. De Victron accu beschikt over zowel een ingang voor uw caravanmover, als een ingang voor uw caravan apparatuur. De Victron accu, is hierdoor in vergelijking met de Dyno accu, beter te verwerken in uw caravan. De Dyno accu is door het robuuste design minder geschikt voor compacte inbouw.

De Dyno 12V 20AH lithium accu is de voordeligste lithium accu voor uw caravanmover. De Dyno lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Dyno app downloaden om altijd de status van uw accu inzichtelijk te krijgen. Zo kunt u de capaciteit, temperatuur, spanning, levensduur en lading gemakkelijk monitoren.

Specificaties

Merk en type: Dyno 12V 20AH Lithium Accu Caravanmover
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 20 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 18 x 7,6 x 16,6 cm
Gewicht: 2,8KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 12V 20AH Lithium Accu
Uw waardering

Bijlagen

Datasheet (1.24 MB)