Dyno 12V 18AH Gel Accu

Waardering:
100% of 100

De Dyno 12V 18AH gel accu is een onderhoudsvrije accu met een accucapaciteit van 18AH. De Dyno 12V 18AH Gel Accu is bovendien duurzamer dan lood- en AGM accu's.

Productnummer
10010274
63,99
Leverbaar
zaterdag 23 juli bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Herstelt volledig van diepe ontladingen
  • Onder andere geschikt als extra stroomvoorziening
  • Gaat langer mee dan een AGM en loodaccu
  • Klotst niet en is trilvast
  • Minder ver te ontladen dan lithium

Omschrijving

De Dyno 12V 18AH gel accu is een accu die geen onderhoud behoeft. De Dyno 12V 18AH gel accu is gemaakt voor bijvoorbeeld veegmachines, maar ook als extra stroomvoorziening in uw boot, camper of caravan. De Dyno 12V 18AH gel accu kunt u hiermee inzetten voor variërende doeleinden. De accu is ook erg licht (5,5KG), hierdoor is de accu erg makkelijk te vervoeren. Bovendien is de Dyno accu trilvast en klotst de accu niet. Dit betekent dat u de accu zonder zorgen op elke manier kunt plaatsen.

Dyno is een betrouwbaar en jong merk dat bekend staat om zijn krachtige en stevige accu's. De Dyno 12V 18AH gel accu beschikt over een handvat aan de bovenkant. Hier kunt u de accu gemakkelijk aan optillen. De M5 bouten zijn makkelijk in- en af te schroeven, het monteren van schroefogen of accuklemmen wordt u hiermee zeer gemakkelijk gemaakt. De Dyno accu herstelt volledig van diepe ontladingen, zelfs wanneer de batterij niet per direct wordt herladen. Bovendien is de Dyno 12V 18AH gel accu ideaal voor cyclisch gebruik met dagelijkse ontladingen/ladingen.

De Dyno 12V 18AH gel accu is duurzamer dan een loodaccu, omdat de accu geen onderhoud nodig heeft. Dit betekent dat u de accu weg kunt zetten voor een langere tijd. Zo hoeft u dus niet meer naar de accu om te kijken, indien deze volledig opgeladen weg wordt gezet. Bij een loodaccu is dit niet het geval, omdat de cellen van een loodaccu minimaal maandelijks actief moeten worden gehouden. Bovendien heeft u het voordeel dat een gel accu verder te ontladen is dan zowel lood- als AGM accu's. Gel accu's kunt u tot circa 80% ontladen. Bij AGM accu's geldt tot circa 70% en bij loodaccu's tot circa 50%.

Specificaties

Specificaties
ToepassingScootmobielen
AccutypeGel
Ontlaadt limietOntladen tot 80%
Werkspanning12V
Accucapaciteit (Ah)18,00
Afmetingen18.1 x 7.7 x 16.7cm
Gewicht (kg)6,00
AccupolenInwendig
Accu-indicatie via bluetoothNee
HandgrepenNee
Fabrieksgarantie1 jaar

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 12V 18AH Gel Accu
Uw waardering

Bijlagen

Datasheet (1.05 MB)