Dyno 12V 15AH Lithium Accu

De Dyno 12V 15AH lithium accu is speciaal voor uw caravanmover. De Dyno accu is de voordeligste optie voor uw caravanmover en kan worden gebruikt als extra stroomvoorziening.

Productnummer
10010121
 229,00
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, zaterdag 29 februari bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

 • Gratis verzending vanaf €125
 • 30 dagen bedenktijd
 • Afhalen tot 21:00
 • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Geschikt voor uw caravanmover
 • Voordeligste lithium accu voor caravanmovers
 • Kan ook gebruikt worden als extra stroomvoorziening
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Duurder dan een loodaccu

Aanbevolen bundels

 • Dyno 12V 15AH + Acculader

  X1
  Dyno 12V 15AH Lithium Accu
  +
  X1
  Noco Genius G3500 Acculader

   278,90  274,16

  1.7% korting op alles.

  Pak  4,74 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Dyno 12V 15AH lithium accu is speciaal ontworpen om uw caravanmover van stroom te voorzien. Dankzij het bevestigingsmateriaal kunt u de Dyno accu inbouwen in uw caravan, camper of boot als extra stroomvoorziening. De Dyno 12V 15AH lithium accu is door de lithium technologie licht en compact. Hierdoor is de lithium accu een stuk lichter dan een loodaccu. Loodaccu's vereisen regelmatig onderhoud om de duurzaamheid van de accu te garanderen. Een lithium accu heeft dit onderhoud niet nodig. Hierdoor kunt u de lithium accu, indien volledig opgeladen, voor een langere tijd wegzetten. Loodaccu's kunt u maar tot maximaal circa 55%-70% ontladen. Lithium accu's kunt u tot circa 95% ontladen, waardoor u langer mee kunt met een lithium accu.

In de categorie lithium accu's voor caravanmovers zijn de Dyno accu en de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu beschikbaar, maar deze accu's hebben een aantal verschillen. De Dyno caravanmover accu is qua prijs voordeliger dan de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu. De Dyno accu is, dankzij de accupolen, inzetbaar voor meerdere doeleinden, naast uw caravanmover van stroom voorzien. De Dyno accu is hierdoor ook geschikt in uw boot, caravan of camper als extra stroomvoorziening. De Victron Peak Power-Serie caravanmover accu is hiertegen speciaal ontworpen voor een caravanmover met de mogelijkheid voor compacte permanente inbouw. Dit maakt de Victron accu mooier en compacter qua design. De Victron accu beschikt over zowel een ingang voor uw caravanmover, als een ingang voor uw caravan apparatuur. De Victron accu, is hierdoor in vergelijking met de Dyno accu, beter te verwerken in uw caravan. De Dyno accu is door het robuuste design minder geschikt voor compacte inbouw.

De Dyno 12V 15AH lithium accu is de voordeligste lithium accu voor uw caravanmover. De Dyno lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Dyno app downloaden om altijd de status van uw accu inzichtelijk te krijgen. Zo kunt u de capaciteit, temperatuur, spanning, levensduur en lading gemakkelijk monitoren.

Specificaties

Merk en type: Dyno 12V 15AH Lithium Accu Caravanmover
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 15 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 18 x 7,6 x 16,6 cm
Gewicht: 2,3KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 12V 15AH Lithium Accu
Uw waardering