Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Dyno 12V 12AH Lithium Accu

De Dyno 12V 12AH lithium accu is speciaal voor uw caravanmover. De Dyno accu is de voordeligste optie voor uw caravanmover en kan worden gebruikt als extra stroomvoorziening.

Productnummer
10010120
 176,00
Leverbaar
zaterdag 6 maart bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Geschikt voor uw caravanmover
 • Voordeligste lithium accu voor caravanmovers
 • Kan ook gebruikt worden als extra stroomvoorziening
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Duurder dan een loodaccu

Aanbevolen bundels

 • Dyno 12V 12AH + Acculader

  X1
  Dyno 12V 12AH Lithium Accu
  +
  X1
  Tecmate Optimate Lithium 4S 0.8A Acculader

   240,91  236,57

  1.8% korting op alles.

  Pak  4,34 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Dyno 12V 12AH lithium accu is speciaal ontworpen om uw caravanmover van stroom te voorzien. De Dyno 12V 12AH lithium accu kunt u tevens gebruiken in uw camper, boot of caravan als extra stroomvoorziening. Met behulp van het bevestigingsmateriaal kunt u de Dyno gemakkelijk inbouwen. De Dyno 12V 12AH lithium accu is door de lithium technologie licht en compact. Dit maakt de Dyno lithium accu makkelijker te vervoeren dan een loodaccu. Loodaccu's moet u regelmatig laden en ontladen om de duurzaamheid te garanderen. Bij een lithium accu is dit onderhoud niet nodig en kunt u de accu volledig opgeladen wegzetten voor een langere tijd. Loodaccu's kunt u maar tot maximaal circa 55%-70% ontladen. Lithium accu's kunt u tot circa 95% ontladen, waardoor u langer mee kunt met een lithium accu.

De Dyno 12V 12AH lithium accu en de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu zijn beiden voor uw caravanmover, maar hebben een aantal verschillen. De Dyno caravanmover accu is voordeliger dan de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu. De Dyno accu is voorzien van accupolen, waardoor de Dyno ook voor andere doeleinden inzetbaar is. De Dyno accu is hierdoor ook geschikt in uw boot, caravan of camper als extra stroomvoorziening. De Victron Peak Power-Serie caravanmover accu is hiertegen speciaal ontworpen voor een caravanmover met de mogelijkheid voor permanente inbouw. Dit maakt de Victron accu mooier en compacter qua design. De Victron accu beschikt over zowel een ingang voor uw caravanmover, als een ingang voor uw caravan apparatuur. De Victron accu, is hierdoor in vergelijking met de Dyno accu, beter te verwerken in uw caravan. De Dyno accu is door het robuuste design minder geschikt voor inbouw.

De Dyno 12V 12AH lithium accu is de voordeligste lithium accu voor uw caravanmover. De Dyno lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Dyno app downloaden om altijd de status van uw accu inzichtelijk te krijgen. Zo kunt u de capaciteit, temperatuur, spanning, levensduur en lading gemakkelijk monitoren.

Specificaties

Merk en type: Dyno 12V 12AH Lithium Accu Caravanmover
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 12 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 15,1 x 9,8 x 9,4 cm
Gewicht: 1,7KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 12V 12AH Lithium Accu
Uw waardering

Bijlagen

Datasheet (2.32 MB)