Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Dyno 12V 10AH Lithium Accu

De Dyno 12V 10AH lithium accu is speciaal voor uw caravanmover. De Dyno accu is de voordeligste optie voor uw caravanmover en kan worden gebruikt als extra stroomvoorziening.

Productnummer
10010119
 157,00
Leverbaar
Bezorgd op zaterdag 6 maart
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Geschikt voor uw caravanmover
 • Voordeligste lithium accu voor caravanmovers
 • Kan ook gebruikt worden als extra stroomvoorziening
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Duurder dan AGM, gel en lood

Aanbevolen bundels

 • Dyno 12V 10AH + Acculader

  X1
  Dyno 12V 10AH Lithium Accu
  +
  X1
  Tecmate Optimate Lithium 4S 0.8A Acculader

   221,91  217,92

  1.8% korting op alles.

  Pak  3,99 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De Dyno 12V 10AH lithium accu is speciaal ontwikkeld om uw caravanmover van stroom te voorzien. De Dyno 12V 10AH lithium accu kan gebruikt worden als extra stroomvoorziening in uw camper, boot of caravan. Met behulp van het bevestigingsmateriaal kunt u de Dyno gemakkelijk inbouwen. Dankzij de lithium technologie is de Dyno 12V 10AH lithium accu is compact en licht. Dit maakt de Dyno lithium accu makkelijker te vervoeren dan een loodaccu. Loodaccu's moet u regelmatig laden en ontladen voor een garantie van de duurzaamheid. Bij een lithium accu hoeft dit niet en kunt u, indien volledig opgeladen, de accu voor een langere tijd wegzetten. Een loodaccu kunt u maar tot maximaal circa 55%-70% ontladen. Een lithium accu kunt u tot circa 95% ontladen, waardoor u het maximale haalt uit een lithium accu.

De Dyno 12V 10AH lithium accu en de Victron Peak Power-Serie caravanmover accu zijn beiden voor uw caravanmover, maar kennen een aantal verschillen. De Dyno caravanmover accu is een stuk voordeliger voor een lithium accu. Hiernaast is de Dyno accu, dankzij de accupolen, te gebruiken voor meerdere doeleinden, zoals voor uw voerboot. Ook is de Dyno accu geschikt in uw boot, caravan of camper als extra stroomvoorziening. De Victron Peak Power-Serie caravanmover accu is hiertegen speciaal ontworpen voor een caravanmover. Dit maakt de Victron accu mooier en compacter qua design en beschikt de accu over zowel een ingang voor uw caravanmover, als een ingang voor uw caravan apparatuur. De Victron accu, is hierdoor in vergelijking met de Dyno accu, beter te verwerken in uw caravan. De Dyno accu is voor verwerking in uw caravan een stuk robuuster en minder mooi afgewerkt.

De Dyno 12V 10AH lithium accu is de voordeligste lithium accu voor uw caravanmover. De Dyno lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Dyno app downloaden om altijd de status van uw accu inzichtelijk te krijgen. Zo kunt u de spanning, temperatuur, capaciteit, lading en levensduur gemakkelijk monitoren.

Specificaties

Merk en type: Dyno 12V 10AH Lithium Accu Caravanmover
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 10 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 15,1 x 9,8 x 9,4 cm
Gewicht: 1,5KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dyno 12V 10AH Lithium Accu
Uw waardering

Bijlagen

Datasheet (789.16 kB)