95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Drainman Boot Pomp

64,75
Drainman Boot Pomp
Drainman Boot Pomp
64,75
Waardering:
90% of 100
Merk: Bootman
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op woensdag 6 december
Korte omschrijving

Drainman is een slimme boot pomp die door middel van wind en golven uw boot leegpompt. Hij wordt bevestigd tussen de kade en uw boot en is geschikt voor alle open boten tot 32 voet.

 
Omschrijving

Drainman is een slimme boot pomp die door middel van wind en golven uw boot leegpompt. Een Drainman wordt bevestigd tussen de kade en uw boot, bijvoorbeeld aan een landvast doormiddel van carbijnhaken. Door de beweging van uw boot pompt Drainman uw boot vanzelf leeg, zonder dat u hoeft te pompen. Afhankelijk van de beweging van uw boot, pompt Drainman tot 2500L water uit uw boot. De boot pomp is gemaakt van hoge kwaliteit UV-bestendige kunststof en is bestand tegen een trekkracht van 1.500kg. Drainman is erg gevoelig zodat ook kleine bewegingen de pomp doen werken. Hij is zelf-aanzuigend met een maximale zuiglengte van 8 meter.

Drainman is geschikt voor alle open boten zoals zeilboten, roeiboten, motorboten en sloepen. Het voorkomt dat u bij regenval regelmatig uw boot moet hozen, om te voorkomen dat deze vol loopt en verweert. Het is niet nodig om een stroombron aan boord te hebben en het bespaart u de kosten van een elektrische bilgepomp en de installatie daarvan. Door de grote capaciteit van Drainman is de boot pomp ook geschikt voor grotere boten tot 32 voet en voor boten zonder stroom aan boord.

Drainman is uitgebreid getest onder alle mogelijke weersomstandigheden op zowel op zoet als zout water. De bootpomp heeft een gegarandeerde werking van minimaal 4 bootseizoenen, maar gaat in veel gevallen veel langer mee. Als er geen water in uw boot staat, dan pompt de Drainman lucht, dat is geen probleem.

Drainman wordt geleverd met een aanzuigslang van 3 meter lang.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-17315000
Merk
Bootman
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door Falco

  Op

  Weinig stroming, weinig effect
  Werkt goed! Mijn boot ligt echter (meestal) aan een vrij rustige gracht in het centrum van Amsterdam. Daar is over het algemeen te weinig stroming om echt effect te hebben. Toch; zodra er wat golven zijn of veel vaarverkeer is ontrekt de pomp een deel van het regenwater zodat je een stuk minder handmatig hoeft te hozen.
 2. Totaalscore
  100%

  Door Simme

  Op

  Top
  Drainman werkt top ook de levering was super snel.

  Top product top zaak!!
 3. Totaalscore
  100%

  Door Danny Foerier

  Op

  Perfecte werking
  Prijs/kwaliteit prima
 4. Totaalscore
  80%

  Door sjef

  Op

  Eeffectief ook bij weinig wind
  Prima het houdt de roeiboot droog. Werkt verbazingwekkend simpel. M.I. goede aankoop!
 5. Totaalscore
  100%

  Door Rens

  Op

  Geweldig product
  Doet wat er wordt beloofd. Ziet er degelijk uit, een verbetering t.o.w. het oude model wat ik al had. De oude is na 5 jaar lek geraakt door invloeden van de zon en het weer. Ik adviseer de drainman in de winter droog binnenshuis te bewaren.