Drainman Boot Pomp

Waardering:
90% of 100

Drainman is een slimme boot pomp die door middel van wind en golven uw boot leegpompt. Hij wordt bevestigd tussen de kade en uw boot en is geschikt voor alle open boten tot 32 voet.

Productnummer
05-17315000
€ 47,00
Op voorraad
Voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

  • Gratis verzending vanaf €125
  • 30 dagen bedenktijd
  • Afhalen tot 21:00
  • Advies van onze klantenservice
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Omschrijving

Drainman is een slimme boot pomp die door middel van wind en golven uw boot leegpompt. Een Drainman wordt bevestigd tussen de kade en uw boot, bijvoorbeeld aan een landvast doormiddel van carbijnhaken. Door de beweging van uw boot pompt Drainman uw boot vanzelf leeg, zonder dat u hoeft te pompen. Afhankelijk van de beweging van uw boot, pompt Drainman tot 2500L water uit uw boot. De boot pomp is gemaakt van hoge kwaliteit UV-bestendige kunststof en is bestand tegen een trekkracht van 1.500kg. Drainman is erg gevoelig zodat ook kleine bewegingen de pomp doen werken. Hij is zelf-aanzuigend met een maximale zuiglengte van 8 meter.

Drainman is geschikt voor alle open boten zoals zeilboten, roeiboten, motorboten en sloepen. Het voorkomt dat u bij regenval regelmatig uw boot moet hozen, om te voorkomen dat deze vol loopt en verweert. Het is niet nodig om een stroombron aan boord te hebben en het bespaart u de kosten van een elektrische bilgepomp en de installatie daarvan. Door de grote capaciteit van Drainman is de boot pomp ook geschikt voor grotere boten tot 32 voet en voor boten zonder stroom aan boord.

Drainman is uitgebreid getest onder alle mogelijke weersomstandigheden op zowel op zoet als zout water. De bootpomp heeft een gegarandeerde werking van minimaal 4 bootseizoenen, maar gaat in veel gevallen veel langer mee. Als er geen water in uw boot staat, dan pompt de Drainman lucht, dat is geen probleem.

Drainman wordt geleverd met een aanzuigslang van 3 meter lang.

Reviews 4

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Drainman Boot Pomp
Uw waardering