95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Cobra HH 500 Handmarifoon

 • Koop 2 voor 183,32 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 3 voor 181,43 per stuk en bespaar 4%
 • Koop 5 voor 180,47 per stuk en bespaar 5%
188,99
Waardering:
97% of 100
Merk: Cobra
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Cobra HH 500 is een drijvende, waterdichte handmarifoon. Het is de opvolger van de ANWB-test winnaar en heeft 6W zendvermogen, Bluetooth, BURP- en Rewind Say Again-functie.

 
Plus- en minpunten
 • Cobra HH 500 is een drijvende handmarifoon
 • Opvolger van de ANWB-test winnaar HH 475
 • Verbindt uw telefoon met Bluetooth
 • BURP- en Rewind Say Again-functie
 • De marifoon moet her-geprogrammeerd worden
Omschrijving

De Cobra HH 500 Handmarifoon ligt goed in de hand en heeft veel functies. Het Cobra model HH 500 is de veelbelovende opvolger van de ANWB-test prijswinnaar Cobra HH 475.

Op een boot kan het zomaar gebeuren dat uw Cobra HH 500 per ongeluk overboord slaat, gelukkig is dat niet meteen een groot probleem. De Cobra HH 500 blijft namelijk drijven en is waterdicht tot IPX7. Daarnaast is de handmarifoon goed zichtbaar door zijn feloranje elementen.

Nadat de Cobra HH 500 uit het water gered is, kan hij weer volledig drogen door de BURP-functie. Met een sterk trillend geluidssignaal zorgt deze handheld ervoor dat al het water eruit vibreert. Daarnaast is deze marifoon voorzien van ruisonderdrukking, de HH 500 filtert achtergrondruis weg voor een helder gesprek.

Deze functies zijn niet alles, de MR HH 500 beschikt namelijk ook over Bluetooth. Zo kunt u uw dure smartphone veilig in de kajuit laten liggen, u kan via Bluetooth gewoon met uw handmarifoon bellen. Daarnaast beschikt de Cobra HH 500 over de unieke Rewind Say Again-functie. Hiermee luistert u gemiste marifoonberichten terug, handig als u even de instructies van de havenmeester bent vergeten.

De Cobra HH 500 heeft een directe keuze voor kanaal 16, onmisbaar in noodsituaties. Cobra handhelds hebben een zendvermogen van 6W, in tegenstelling tot de meeste handhelds die het moeten stellen met 5W. U heeft de keuze om te zenden op 1, 3 of 6W, om zo de batterij te sparen.

De HH 500 handmarifoon is voorzien van Lithium-Ion batterijen en u krijgt standaard 3 opladers meegeleverd: een tafellader, een AC- en een DC-lader. Zo kan uw marifoon ten allen tijde opgeladen worden. Uw batterijen gaan 8 uur mee bij 6W zending, en 16 uur bij 1W. Zowel het scherm als de knoppen zijn verlicht, handig in de schemering of in het donker. Daarnaast is het mogelijk om aan deze handheld marifoon een externe handset te koppelen.

De Cobra HH 500 beschikt over een scan- en over een Tri Watch-optie, maar voor beide geldt dat het niet toegestaan is om die in Nederland te gebruiken. De Atis-code kunt u zelf programmeren.

Cobra staat bekend om de zeer lage prijzen die ze weten te hanteren. Dit heeft geen invloed op de betrouwbaarheid van de apparatuur, u krijgt dan ook 2 jaar garantie op deze marifoon.

Specificaties

Merk en type: Cobra handmarifoon met Atis
Ontvangst van: VHF, Atis en Bluetooth
Kleur: Zwart met oranje accenten
Zendvermogen: 1, 3 of 6W
Audio output: 250mW (@ 8 Ohm)
Frequentiebereik: 156.025 - 163.275MHz
Verbruik: 40mA - 1.8A
Accu: 1000mAh Lithium-Ion accu
Waterdicht: IPX7
Afmetingen: 121 x 67 x 53mm
Gewicht: 262g
In de verpakking: Een handmarifoon met accu
3 x acculader (12V, 230V en laadstation)
Een batterijhouder voor 5 AA batterijen
Een antenne
Een riemclip en polsband
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
15-6040090
Merk
Cobra
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Ronny

  Op

  handmarifoon
  Zeer tevreden van het product, functioneert goed voor hetgeen het moet dienen. Gebruiksvriendelijk, minpunt de gebruiksaanwijzing in het Nederlands via internet moeten bekomen. Vlugge en correcte levering.
 2. Totaalscore
  80%

  Door Jan

  Op

  Prima product.
  Een nadeel is dat er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bij is. Hierdoor kun je fouten maken in de installatie. Sommige fouten kun je zelf niet herstellen zodat je met de marifoon naar de dealer moet.
 3. Totaalscore
  100%

  Door Paul

  Op

  Prima marifoon
  Makkelijk te bedienen.
  Jammer xat de handleiding niet in het Nederlands is, kan me voorstellen dat niet iedereen engels spreekt of kan lezen.
  Riemklip gaat makkelijk los helaas.
 4. Totaalscore
  100%

  Door Loek.v.K.

  Op

  Fijne portable marifoon en zeer compleet
  De Cobra HH500 heb ik sinds een ruime week in huis, hij werd zeer compleet geleverd met alle mogelijke accessoires en een duidelijke handleiding. Ik heb hem nu een paar dagen op het water gebruikt en hij werkt net zo goed als mijn vaste marifoon. Squelch instellen is wel even wat experimenteren, maar werkt na wat oefenen ook prima.
  Geluid is zeer duidelijk. Eenvoudig te programmeren (ook het ATIS) nummer. Een absolute aanrader!
 5. Totaalscore
  80%

  Door Peter

  Op

  Werkt prima
  Duidelijke omschrijving en makkelijk te bedienen. Goed geluid