95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Cobra F77B Marifoon

 • Koop 2 voor 242,49 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 3 voor 239,99 per stuk en bespaar 4%
 • Koop 5 voor 238,72 per stuk en bespaar 5%
249,99
Cobra F77B Marifoon
Cobra F77B Marifoon
249,99
Waardering:
97% of 100
Merk: Cobra
Product Usps
Nog 2 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Cobra F77B is een goedkope marifoon met GPS, maar hij heeft geen GPS-plotterscherm. Met Noise Cancelling en Rewind Say Again. De F77B is IPX8 waterdicht en heeft 2 jaar garantie.

 
Plus- en minpunten
 • Cobra F77B is IPX8 waterdicht
 • Met ingebouwde GPS-ontvanger
 • Beschikt niet over een GPS-plotterscherm
 • Programma voor PA hailer en Rewind Say Again
 • De marifoon moet her-geprogrammeerd worden
Omschrijving

Met de Cobra F77B krijgt u voor een klein prijsje een marifoon met ingebouwde GPS. Zo heeft u geen andere apparatuur nodig om uw GPS-positie mee te kunnen sturen met het DSC-signaal van de Cobra F77B. U kunt echter geen waypoints plotten met de Cobra F77B, hij geeft enkel uw positie en tijd weer.

Deze marifoon voer een automatische Radio Check uit wanneer hij gaat zenden. De Cobra F77B controleert dan de spanning van de accu, het RF-uitgangsvermogen en de antenne output. Wat betreft DSC-signalen is deze marifoon klasse D gecertificeerd.

Daarnaast is de MR F77B, zoals gebruikelijk bij Cobra marifoons, uitgerust met Rewind Say Again. De marifoon neemt 20 seconden van het laatst binnengekomen bericht op, zodat u het nogmaals kan beluisteren. Iedereen let wel eens niet goed op, maar dat is geen probleem meer met deze functie.

De microfoon is uitgerust met Noise Cancelling technologie, waardoor uw verzonden berichten duidelijk worden overgebracht, ook al slaat de wind u om de oren. De Cobra F77B is daarnaast IPX8 waterdicht, hij kan dus zonder problemen in een open boot worden geplaatst. Het apparaat kan 30 minuten lang op anderhalf meter diepte verblijven, regen en golven vormen daarom geen probleem.

Deze marifoon met Atis heeft een menu om gebruik te maken van een PA hailer. Wanneer hij verbinding maakt met een externe speaker, kunt u gebruik maken van Public Address. Via NMEA 0183 kan de MR F77B een alarm van uw kaartplotter doorkrijgen. Zodra dat gebeurt gebruikt hij zijn eigen speaker om dit geluid te versterken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een alarm vanwege een MOB of waypoint arrival.

De Cobra F77B is uitgerust met Dual Watch en een Scan optie, hierdoor hoort u zendingen op meerdere kanalen. Let op, deze functies zijn verboden wanneer u zich op Nederlandse binnenwateren bevindt.

Cobra staat bekend om de zeer lage prijzen die ze weten te hanteren. Dit heeft geen invloed op de betrouwbaarheid van de apparatuur, u krijgt dan ook 2 jaar garantie op deze marifoon.

Specificaties

Merk en type: Cobra vaste marifoon
Ontvangst van: VHF, Atis, DSC en GPS
NMEA 0183
Kleur: Grijs
Zendvermogen: 1W of 25W
Audio output: 4W (@ 8 Ohm)
Frequentiebereik: 156.025 - 163.275MHz
Verbruik: 0,2 - 5A
Accu: 13,8V
Waterdicht: IPX8
Afmetingen: 159 x 57 x 180mm
Gewicht: 1,1kg
In de verpakking: Een marifoon met handset
Een bevestigingsbeugel met montagemateriaal
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
15-6040180
Merk
Cobra
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Maarten

  Op

  Super apparaat
  Het fijne van deze marifoon is de mogelijkheid om het laatste bericht te laten herhalen. Ik heb deze mogelijkheid ook op mijn handheld-marifoon en ik gebruik het vaak. Aanrader voor deze prijs
 2. Totaalscore
  80%

  Door Luc Smet

  Op

  Mooie marifoon, zeer heldere speaker, spijtig dat er geen Nederlandse handleiding beschikbaar is
  Snelle en correcte levering
 3. Totaalscore
  100%

  Door Ron

  Op

  Mooi compacte Marifoon
  Deze marifoon is zoals werd gezegd een mooie marifoon voor de 'gewone zeiler' en voldoet aan alles wat je nodig (mag) hebben. De levering samen met de Glomex RA106 Marifoonantenne (RVS) en Mastbeugel RA106 verliep zeer soepel en snel.
 4. Totaalscore
  100%

  Door Anton Vermast

  Op

  Voldoet volledig aan mijn verwachtingen .
  Een makkelijk bedienbare marifoon, goed beeldscherm en snelle bediening. De geluidsweergave is goed, Atis Code is makkelijk zelf in te stellen.
 5. Totaalscore
  100%

  Door Cornelis Steenvoorden

  Op

  Goede kwaliteit met goede handleiding
  Zeer helder geluid. Fijn om nu direct GPS informatie bij de DSC calls te krijgen. Eenvoudig te programeren MMSI EN ATIS. Alleen is invoeren van de ATIS, na de MMSI, aangegeven als MMSI en alleen herkenbaar aan het voorvermelde eerste cijfer 9 en daardoor iets verwarrend.