Gewild

Caroute N80 Elektromotor (2020 model)

Waardering:
90% of 100

De Caroute N80 elektromotor is een unieke elektromotor met 80 LBS stuwkracht. De elektromotor is gemaakt van sterk RVS en is ook geschikt voor het verhuren van boten.

Productnummer
10010426
449,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • 80 LBS stuwkracht (ongeveer 2,2PK)
  • Verbruikt minimale stroom door efficiënte stroomregelaar
  • Gemaakt van sterk RVS voor een lange levensduur
  • Erg geschikt voor bootverhuur
  • Helmstok niet kantelbaar

Aanbevolen bundels

Omschrijving

De Caroute N80 elektromotor heeft een stuwkracht van 80 LBS (ongeveer 2,2PK). De Caroute N80 is zeer uniek door zijn efficiënte stroomregelaar en zijn sterke stalen ontwerp. Ook is de Caroute N80 zeer duurzaam door de vervangbare anode. Door deze combinatie is de Caroute N80 uitermate geschikt voor het verhuren van boten.

De elektrische buitenboordmotor is namelijk gemaakt van sterk RVS en ook de beugel en de motorbehuizing zijn gemaakt van metaal. Dit is uniek voor een elektromotor en maakt de Caroute N80 zeer duurzaam. Hierdoor hoeft u zich als bootverhuurder geen zorgen te maken als de elektromotor tijdens een vaart ergens tegenaan komt.

De Caroute N80 is een 12V elektromotor met een zeer efficiënte stroomregelaar. De slimme en efficiënte motorregelaar zorgt ervoor dat de Caroute N80 minder stroom verbruikt en dit maakt de elektrische buitenboordmotor zeer efficiënt en resulteert in een langere vaartijd. Naast efficiënt is de Caroute N80 ook zeer duurzaam. Dit komt doordat er een anode is verwerkt op de motor. De anode vangt het roest op en hierdoor voorkomt u een verroeste motor. Dit is uniek in vergelijking met andere elektrische buitenboordmotoren. De anode is vervangbaar en als u de anode tijdig vervangt zal uw elektrische motor dus nooit gaan roesten. De anode hoeft slechts om de twee jaar vervangen te worden. De vervangbare reserve anode kunt u bijbestellen.

De Caroute N80 is voorzien van een borstelloze motor. Door de borstelloze motor is de Caroute N80 nog duurzamer en stiller dan andere elektromotoren. Tevens wordt de motor hierdoor minder snel heet en slijt deze minder snel dan een motor met koolborstels. Om de bestuurder van de Caroute N80 van gemak te voorzien, is de helmstok uitschuifbaar en traploos bestuurbaar. Hierdoor kan de snelheid geleidelijk worden aangepast. Bij de Caroute N80 wordt geen stuur of gashendel geleverd, dit is wel zo bij de Caroute W80. Hiermee kunt u de elektromotor besturen met een echt stuur in plaats van met een helmstok. De Caroute N80 heeft een zeer licht gewicht. Dit komt omdat de elektromotor is gemaakt van aluminium. Hierdoor weegt de Caroute N80 slechts 9 kg. Dit is ontzettend licht voor een elektrische buitenboordmotor van deze vermogensklasse.

De roestvrijstalen as van de Caroute N80 is 106 cm lang. Ook is de elektromotor voorzien van een 3-blad propeller. Hierdoor kan de Caroute N80 zeer efficiënt door het water varen. Ook is de propeller bestand tegen wier. Bij de elektromotor wordt een batterijkabel met kabelogen bijgeleverd. Hierdoor kan elektrische buitenboordmotor gemakkelijk en veilig op een accu worden aangesloten. Op de helmstok van de Caroute N80 is een LED indicator aanwezig. Hierop wordt aangegeven hoeveel accuspanning er nog aanwezig is.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamCaroute N80
Stuwkracht (lbs)80,00
Stuwkracht (PK)2,50
ToepassingMotorboten (tot ca. 100kg)
VaarwaterZoet en zout water
Geschikt voorProfessioneel
BedieningHelmstok
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorJa
Voedingsspanning12V
Vermogen (W)735,00
AansluitingKabelogen
Lengte aansluitkabel (cm)180,00
BevestigingSpiegelmotor
Staartlengte (cm)90,00
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)0,40
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)1,10
Gewicht (kg)9,00
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews 2

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Caroute N80 Elektromotor (2020 model)
Uw waardering

Bijlagen

Handleiding (12.62 MB)