Buitenboordmotorslot Steady I (Type: Vanaf 15PK)

Waardering:
94.545454545455% of 100

Dit stevige buitenboordmotorslot van Steady beschermt uw buitenboordmotor tegen diefstal. Geschikt voor buitenboordmotoren met knevelbevestiging en leverbaar in 2 uitvoeringen.

Productnummer
03-10372
105,00
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Stevig roestvrijstaal buitenboordmotorslot
  • Geschikt motoren met knevelbescherming
  • SCM gekeurd
  • Trilvrij en eenvoudig te monteren
  • Geleverd met 5 sleutels

Omschrijving

Dit stevige Steady buitenboordmotorslot gemaakt van roestvrij staal beschermt uw kostbare buitenboordmotor tegen diefstal en zorgt ervoor dat u uw motor met een gerust hart aan de boot kan laten zitten. Een buitenboordmotor is er geliefd bij dieven en misschien wel het meest gestolen object in de watersport. Dit buitenboordmotorslot is geschikt voor buitenboordmotoren met knevelbevestiging. Dit hoogwaardige buitenboordmotorslot van het merk Steady is gemakkelijk te monteren en zit niet in de weg tijdens het varen. Ook trilt of rammelt dit slot niet waardoor u geen hinder ondervindt van het buitenboordmotorslot.

Dit bootslot is SCM gekeurd. Het SCM-keurmerk betekent dat het slot aan hoge eisen voldoen en dat het door uw verzekering wordt aanbevolen. Wanneer u de sleutel verliest van het slot kunt u eenvoudig een nieuwe sleutel aanvragen met een SCM-certificaat . Met de aanschaf van dit duurzame en sterke buitenboordmotorslot wordt de kans op diefstal aanzienlijk verkleind.

Dit SCM slot komt in 2 uitvoeringen, afhankelijke van uw type motor. Type A past op buitenboordmotoren tot 15PK en type B op motoren met een vermogen boven de 15PK.

Wat voor slot kiest u? Indien u uw boot wilt verzekeren wordt doorgaans een bootslot met het SCM keurmerk geëist door de verzeker. Soms worden ook art 4 en art 5 kettingsloten toegestaan, dit is afhankelijk van uw polis. Sommige sloten zijn uitermate geschikt om te combineren met een ander slot. Zoals bijvoorbeeld een buitenboordmotorslot met een kettingslot of een grondanker met een kabelslot. Door verschillende bootsloten te combineren verzekert u zichzelf van een goede beveiliging en geniet u langer van uw boot.

Specificaties

Type slot: Buitenboordmotorslot (knevelbevestiging)
Keurmerk: SCM gekeurd
Kleur: Zilver
Afmetingen: -
In de verpakking: Een buitenboordmotorslot en 5 sleutels
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews 11

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Buitenboordmotorslot Steady I (Type: Vanaf 15PK)
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (298.10 kB)