95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Brandstofniveaumeter (Grootte: Lengte 15cm)

32,30
Merk: Wema
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Deze brandstofniveaumeter meet het niveau van uw water- en brandstoftank. De gever is gemaakt van duurzaam RVS, voorzien van een VDO aansluiting en in diverse lengtes beschikbaar.

 
Plus- en minpunten
  • Meet gemakklijk het niveau in uw tank
  • Gemaakt van duurzaam RVS
  • Gemakkelijk te monteren
  • Geschikt voor water en brandstof
  • Verschillende lengtes beschikbaar
Omschrijving
Deze Wema brandstofniveaumeter meet gemakkelijk het niveau van uw water- of brandstoftank. Deze gever is gemaakt van duurzaam RVS met een weerstand van 0 - 190 Ohm en heeft een bereik van 12 tot 24 Volt. De brandstofniveaumeter is voorzien van een schroefdraad en een gemakkelijk te monteren montage-flens. Wema gevers zijn voorzien van een VDO aansluiting.

Deze Wema brandstofniveaumeter wordt geleverd met een kabel van 0,5 meter lang. Deze brandstofniveaumeter is verkrijgbaar in diverse lengtes van 150mm tot 1200mm.

Houd bij de keuze van een niveaumeter rekening met de afstand van de onderzijde van de gever tot de onderzijde van de tank, deze dient 2,7cm te zijn. Dit betekent dat wanneer u bijvoorbeeld een tank heeft met een diepte van 50cm, u het beste kunt kiezen voor een gever met een lengte van in ieder geval 45cm. Hierdoor ontstaat er onder de gever voldoende ruimte en is er een reserve hoeveelheid brandstof en water. Wanneer de brandstofniveaumeter "leeg" aangeeft heeft u nog 2,5cm brandstof of water in uw tank.

Specificaties

Merk en type: Wema
Type meetinstrument: Gever
Kleur: Zilver
Geschikt voor niveaumeters: Ja
Voedingsspanning: 12 - 24 Volt
Inbouwmaat:
Afmetingen: 150mm - 1200mm
Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-21345115
Merk
Wema