95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mariner buitenboordmotoren

Mariner buitenboordmotoren

Ben je op zoek naar een buitenboordmotor van hoogwaardig kwaliteit? Dan is een Mariner buitenboordmotor de geschikte keuze. De motoren van Mariner zijn betrouwbaar, robuust en krachtig. Nog nooit gevaren met een buitenboordmotor? Geen probleem! De Mariner motoren zijn eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk voor recreanten.

Buitenboordmotoren van Mariner staan bekend als relatief lichte motoren die vrij duurzaam zijn in vergelijking met andere brandstofmotoren. De motoren worden geleverd inclusief dodemanskoord en noodgereedschap. De buitenboordmotoren van Mariner beschikken allemaal over zeven trimposities waarvan één speciaal is ontwikkeld om te kunnen varen in ondiep water. Zo kun je uit de problemen blijven als je met je boot in ondiep water vaart.

De motoren zijn beschikbaar als een kortstaart en langstaart. Welke lengte je nodig hebt, is afhankelijk van hoe hoog de spiegel van je boot is. De Mariner buitenboordmotoren zijn er met vermogens van 2.5 pk tot 9.9 pk. Op een Mariner buitenboordmotor is de fabrieksgarantie 5 jaar.

per pagina
13 producten
per pagina
13 producten