95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2440 reviews
Zoeken

Lodestar rubberboten

Lodestar rubberboten

Dankzij onze grote collectie Lodestar rubberboten is er altijd een uitvoering beschikbaar die past bij jouw wensen. Op Lodestar rubberboten wordt als enige standaard 5 jaar fabrieksgarantie gegeven op constructie- en materiaalfouten. De boten zijn opgedeeld in drie series: Ultra Light, NSA, TriMax en NS.

Benieuwd naar andere merken boten? Bekijk dan al onze rubberboten.

per pagina
1 producten
Lodestar NSA-230 Rubberboot
460KG Draagvermogen Gemaakt van 7-Laags PVC Met 5 jaar fabrieksgarantie
Waardering:
100% of 100
Special Price 1.296,- Regular Price 1.439,-
per pagina
1 producten

Lodestar rubberboot materiaal

Het materiaal van een Lodestar rubberboot is van de hoogste kwaliteit en ontworpen door een bekende Nederlandse watersporter. Lodestar is al jarenlang toonaangevend als het gaat om compacte, lichtgewicht rubberboten en dat is als gebruiker goed te merken. Lodestar rubberboten zijn gemaakt van hoogwaardig 7-laags Mehler doek dat afkomstig is uit Duitsland.

De dubbel-hoekige punt zorgt voor extra veel ruimte terwijl de lange puntvormige drijvers zorgen voor veel drijfvermogen. De boten zijn voorzien van hijs-ogen zodat je ze kan ophijsen, bijvoorbeeld als je deze als bijboot gebruikt. Verder is standaard een overdrukventiel aanwezig, zodat de boot nooit door overdruk kapot gaat. De spiegel beschikt over aluminium platen en in is zijn geheel met 2 mm PVC gecoat.