95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Koelboxen

Koelboxen

Ga je weg met de boot, picknicken, op kampeertrip of een dagje naar het strand? Dan is het heerlijk om te kunnen genieten van een koud drankje of hapje. Met een koelbox houd je op een eenvoudige en handige manier eten en drinken koud. Een koelbox neem je gemakkelijk mee tijdens het varen, kamperen of vissen. Daarnaast zijn verschillende koelboxen voorzien van verschillende functionaliteiten of bieden deze de mogelijkheid om op te gaan zitten.

Koelboxen zijn populair bij iedereen die houdt van het outdoor leven, zowel recreanten als kampeerders. Met name kampeerders kiezen vaak voor een koelbox om meerdaags eten of drinken koel te houden. Zo zijn verschillende koelboxen geschikt om meerdere dagen ijs in te bewaren.

per pagina
9 producten
per pagina
9 producten
Koelboxen

Welke koelbox is geschikt voor mij?

Bij het maken van een keuze voor de juiste koelbox moet je met verschillende factoren rekening houden. Denk hierbij aan de inhoud van de koelbox, er moet natuurlijk genoeg in kunnen. Bij elke koelbox staat het aantal liters vermeld, maar geven we je ook een beeld van de inhoud door aan te geven hoeveel blikjes of flessen er in passen.

Koelboxen

Elektrische koelbox

Ook zijn er elektrische koelboxen, die je naast koelbox ook als koelkast kunt gebruiken. Onze Campingaz elektrische koelboxen of autokoelboxen hebben een 12V aansluiting en kunnen hiermee op de sigarettenaansluiting van de auto of op een accu worden aangesloten. Met een 12v koelbox houdt je je eten en drinken dus nog langer koud.

Passieve koelbox

Wanneer je geen stroombron bij de hand hebt, kun je een koelbox gebruiken in combinatie met koelelementen. De koelelementen leg je minimaal één nacht van te voren in de vriezer, zodat ze goed bevroren zijn. Hoe lang het eten en drinken koel blijft? Dat hangt af van het aantal koelelementen die je gebruikt. Hoe meer koelelementen, hoe langer de inhoud koud blijft.

Koelbox met wielen

Moet je een stukje lopen naar je bestemming? Of is de koelbox vaak zwaar beladen? Dan is een koelbox met wielen een uitkomst! Zo neem je gemakkelijk veel eten en drinken mee zonder het te hoeven tillen. De wielen zijn geschikt voor verschillende ondergronden.

Ontdek ons assortiment Campingaz elektrische koelboxen en Coleman koelboxen en kom er achter welke het best bij jouw avonturen past. Zo geniet jij deze zomer van heerlijke koude hapjes en drankjes, waar je ook bent.