Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1752 reviews
Zoeken

Wil jij deze zomer het water op? Profiteer nu tijdelijk van hoge kortingen tijdens de vakantie voorpret weken! 

Bootaccessoires

Bootaccessoires

Bootaccessoires zijn extra's voor uw boot om het varen zo prettig, leuk en veilig mogelijk te maken. Zo kunt u binnen deze bootaccessoires producten vinden zoals boot audio, zwemvesten en dek uitrusting. Met de bootaccessoires zoals de boot audio kunt u heerlijk van muziek genieten tijdens het varen en de zwemvesten zorgen ervoor dat u veilig kunt varen. De categorie dekuitrusting bestaat uit producten zoals verlichting, vlaggen en schoonmaakmiddelen zodat u met een gerust hart kunt varen.

Binnen de categorie bootaccessoires kunt u ook de categorieën boottafels, boot aanmeren en buitenboordmotor accessoires vinden. Met de boot tafels kunt u comfortabel in uw boot tot rust komen en een drankje doen. De accessoires voor het aanmeren van uw boot zorgen ervoor dat u eenvoudig uw boot kunt vastleggen aan wal. Daarnaast kunt u met de buitenboordmotor accessoires het meeste halen uit uw buitenboordmotor, denk hierbij aan motorhoezen, motorsloten en dodemansknoppen.

Pagina
per pagina
557 producten
Aanvullend Toplicht LED (Kleur: Wit)
Waardering:
80% of 100
17,15
Aqua Marina Ace Aluminium SUP Peddel
Waardering:
93% of 100
Special Price 19,00 Regular Price 40,00
  • Betaal in 3 delen [0% rente]
  • Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Aqua Marina Kano Peddel
Waardering:
100% of 100
Special Price 19,00 Regular Price 41,56
Aqua Marina Liquid Air V1 Double Action Handpomp
Special Price 25,00 Regular Price 45,00
Aqua Marina Sports 3 SUP Peddel
Waardering:
93% of 100
Special Price 15,00 Regular Price 34,95
Aqua Marina SUP Board Handpomp
Waardering:
80% of 100
69,95
Bakboordlicht LED (Kleur: Wit)
Waardering:
80% of 100
17,15
Banktas Rubberboot G-Nautics I
Waardering:
40% of 100
63,01
Benzinefilter (Haaks)
Waardering:
100% of 100
7,75
Pagina
per pagina
557 producten
Bootaccessoires

Bootaccessoires

Bootaudio

Met een waterdichte radio of speaker kunt u gezellig samen met uw vrienden of familie genieten op het water. Het is van belang dat u een kwalitatieve bootradio kiest om zo te voorkomen dat de wind de kwaliteit van de muziek in de weg zit. Wanneer u een radio of speaker aanschaft kunt u er voor kiezen om de radio of speaker los te gebruiken of in te bouwen in uw boot.

Zwemvesten

Zwemvesten zijn een essentieel accessoire wanneer u gaat varen, een zwemvest waarborgt namelijk de veiligheid van u en die van uw dierbaren. Zo bestaan er zwemvesten voor peuters, kinderen en volwassenen. Daarnaast kunt u ook een zwemvest aanschaffen voor uw hond. Voor het meeste gebruiksgemak raden wij een automatisch zwemvest aan, deze blaast automatisch op wanneer u in aanraking komt met het water.

Boot aanmeren

In deze categorie kunt u alles vinden wat u nodig heeft om uw boot aan te meren., zoals bijvoorbeeld stootwillen, landvasten en ankers. Hierdoor kunt u uw boot makkelijk en veilig vastzetten aan de kant wanneer u een dagje heeft gevaard.

Dek uitrusting

Er zijn veel verschillende accessoires die bij de dek uitrusting horen. Deze accessoires zorgen bijvoorbeeld voor extra gemak en veiligheid wanneer u vaart met uw boot. Denk hierbij aan verlichting, bootsloten en boothoezen. Maar we beschikken ook over producten als vlaggen, lenspompen, bilgepompen, railingen, lijm en schoonmaakmiddel. Al deze producten zorgen voor een extra prettige ervaring tijdens het varen.

Buitenboordmotor accessoires

Daarnaast zijn er accessoires speciaal geschikt voor buitenboordmotoren. Met een motorhoes kunt u uw buitenboordmotor makkelijk vervoeren en de motorsloten en dodemansknop zorgen voor extra veiligheid. Bovendien kunt u accessoires aanschaffen zoals bijvoorbeeld een planeervin of brandstoftank.

Boottafels

Boottafels zijn speciaal gemaakt voor extra gemak tijdens het varen. Zo kunt u met een boottafel gezellig een drankje doen of een spelletje spelen samen met vrienden of familie. Hierbij kunt u kiezen uit een opklapbare- of gemonteerde tafel. Een opklapbare tafel kunt u eenvoudig verplaatsen maar is minder stevig dan een gemonteerde tafel.