95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2251 reviews
Zoeken

Bootaccessoires

Bootaccessoires zijn extra's voor uw boot om het varen zo prettig, leuk en veilig mogelijk te maken. Zo kunt u binnen deze bootaccessoires producten vinden zoals boot audiozwemvesten en dek uitrusting. Met de bootaccessoires zoals de boot audio kunt u heerlijk van muziek genieten tijdens het varen en de zwemvesten zorgen ervoor dat u veilig kunt varen. De categorie dekuitrusting bestaat uit producten zoals verlichting, vlaggen en schoonmaakmiddelen zodat u met een gerust hart kunt varen.

Binnen de categorie bootaccessoires kunt u ook de categorieën boottafelsboot aanmeren en buitenboordmotor accessoires vinden. Met de boot tafels kunt u comfortabel in uw boot tot rust komen en een drankje doen. De accessoires voor het aanmeren van uw boot zorgen ervoor dat u eenvoudig uw boot kunt vastleggen aan wal. Daarnaast kunt u met de buitenboordmotor accessoires het meeste halen uit uw buitenboordmotor, denk hierbij aan motorhoezen, motorsloten en dodemansknoppen.

Bootaccessoires

Bootaudio
Met een waterdichte radio of speaker kunt u gezellig samen met uw vrienden of familie genieten op het water. Het is van belang dat u een kwalitatieve bootradio kiest om zo te voorkomen dat de wind de kwaliteit van de muziek in de weg zit. Wanneer u een radio of speaker aanschaft kunt u er voor kiezen om de radio of speaker los te gebruiken of in te bouwen in uw boot.

Zwemvesten
Zwemvesten zijn een essentieel accessoire wanneer u gaat varen, een zwemvest waarborgt namelijk de veiligheid van u en die van uw dierbaren. Zo bestaan er zwemvesten voor peuters, kinderen en volwassenen. Daarnaast kunt u ook een zwemvest aanschaffen voor uw hond. Voor het meeste gebruiksgemak raden wij een automatisch zwemvest aan, deze blaast automatisch op wanneer u in aanraking komt met het water.

Boot aanmeren
In deze categorie kunt u alles vinden wat u nodig heeft om uw boot aan te meren., zoals bijvoorbeeld stootwillen, landvasten en ankers. Hierdoor kunt u uw boot makkelijk en veilig vastzetten aan de kant wanneer u een dagje heeft gevaard.

Dek uitrusting
Er zijn veel verschillende accessoires die bij de dek uitrusting horen. Deze accessoires zorgen bijvoorbeeld voor extra gemak en veiligheid wanneer u vaart met uw boot. Denk hierbij aan verlichting, bootsloten en boothoezen. Maar we beschikken ook over producten als vlaggen, lenspompen, bilgepompen, railingen, lijm en schoonmaakmiddel. Al deze producten zorgen voor een extra prettige ervaring tijdens het varen.

Buitenboordmotor accessoires
Daarnaast zijn er accessoires speciaal geschikt voor buitenboordmotoren. Met een motorhoes kunt u uw buitenboordmotor makkelijk vervoeren en de motorsloten en dodemansknop zorgen voor extra veiligheid. Bovendien kunt u accessoires aanschaffen zoals bijvoorbeeld een planeervin of brandstoftank.

Boottafels
Boottafels zijn speciaal gemaakt voor extra gemak tijdens het varen. Zo kunt u met een boottafel gezellig een drankje doen of een spelletje spelen samen met vrienden of familie. Hierbij kunt u kiezen uit een opklapbare- of gemonteerde tafel. Een opklapbare tafel kunt u eenvoudig verplaatsen maar is minder stevig dan een gemonteerde tafel.