95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

BioClean Boot Reiniger (Grootte: 1L)

 • Koop 2 voor 13,14 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 3 voor 13,01 per stuk en bespaar 4%
 • Koop 5 voor 12,87 per stuk en bespaar 5%
13,55
BioClean Boot Reiniger (Grootte: 1L)
BioClean Boot Reiniger (Grootte: 1L)
13,55
Waardering:
80% of 100
Merk: Bootman
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

Deze BioClean Boot Reiniger is geschikt voor het schoonmaken van de waterlijn en het verwijderen van ketelsteen op het staartstuk. Kalk en algen verdwijnen in een handomdraai.

 
Plus- en minpunten
 • BioClean Boot Reiniger verwijdert kalkaanslag
 • Geschikt voor de behandeling van ketelsteen
 • Milieu-onschadelijk en biologisch afbreekbaar
 • Zelfwerkzaam, dus schoon zonder te schrobben
 • Een stralend resultaat in een handomdraai
Omschrijving

Deze BioClean boot reiniger is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van kalkaanslag op de waterlijn. Boven de waterlijn verdampt opspattend water waardoor een sterke kalkaanslag ontstaat. Door gebruik te maken van BioClean is uw boot reinigen snel en eenvoudig gedaan. Ook is de BioClean boot reiniger uitermate geschikt voor het verwijderen van ketelsteen op staartstukken van de buitenboordmotor. Daarnaast pakt BioClean boot reiniger bij de behandeling van kalkaanslag, ook gelijk de algen aangroei aan.

Door uw boot regelmatig te reinigen, beschermt u uw boot langdurig tegen vervuiling. Hierdoor hoeft u geen kostbare reparaties uit te voeren en bespaart u veel geld. Radboud is al 35 jaar een gerenommeerd bedrijf en levert veilige en betrouwbare producten voor het onderhoud van uw boot. Radboud producten zijn milieu-onschadelijk en biologisch afbreekbaar. Met Radboud producten maakt u snel en gemakkelijk schoon schip.

Een goede reiniger lost het vuil op zonder te schrobben. Bio Clean is zelfwerkzaam, dit betekent dat u niet hoeft te boenen. Breng de boot reiniger aan met een kwast of door gebruik te maken van een verstuiver. Laat de Bio Clean ongeveer 8 tot 10 minuten intrekken en spoel vervolgens het behandelde oppervlak schoon met water. We adviseren u om beschermende handschoenen te dragen wanneer u aan de slag gaat met dit product. Uw boot schoonmaken is nog nooit zo makkelijk gegaan!

BioClean Boot Reiniger is leverbaar in diverse formaten.

Specificaties

Type schoonmaakmiddel: Reinigingsmiddel tegen kalkaanslag
Geschikt voor: Waterlijn en het staarstuk van buitenboordmotoren
Inhoud: Type A) 1 liter
Type B) 10 liter
Type C) 25 liter
Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-45300020
Merk
Bootman
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door Richard

  Op

  Alle kalk weg
  Erg mooi middel