Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven klantenservice- en magazijnmedewerkers. Solliciteer direct

Besto Fisherman 150N Raider

De Besto Fisherman 150N is een automatisch reddingsvest met een camouflagekleur dat speciaal is ontwikkeld voor vissers. Het blaast zich op zodra er aan het noodkoord wordt getrokken.

Productnummer
05-20427526
99,00
Leverbaar
vrijdag 7 oktober bezorgd
  • Koop 2 voor 95,96 en bespaar 3%
  • Koop 3 voor 94,95 en bespaar 4%
  • Koop 5 voor 94,44 en bespaar 5%
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Speciale camouflage kleur
  • Blaast zichzelf op
  • Schakelt alleen in bij trekken aan het koord
  • 150N Drijfvermogen

Omschrijving

De Besto Fisherman 150N is een automatisch reddingsvest dat speciaal is ontwikkeld voor vissers die vaak op en rond het water te vinden zijn. Het vest is door zijn groene camouflagekleur erg populair onder sportvissers en heeft een speciaal ontworpen pasvorm. Dit Besto Fisherman reddingsvest heeft een flink drijfvermogen van 150N. Dat is genoeg voor gebruik op alle binnenwateren, zelfs bij meerdere lagen kleding.

Het reddingsvest blaast zich op zodra er aan het gele noodkoord wordt getrokken. Het schakelt dus nooit automatisch in en dat is fijn, want nu kunt ongestoord vissen in en rondom het water zonder dat uw reddingsvest door nattigheid per ongeluk wordt geactiveerd. Omdat het zichzelf opblaast heeft u bovendien geen last van een schuimlaag rondom uw lichaam die de bewegingsvrijheid beperkt, zoals dat bij conventionele vesten wel het geval is.

Het Besto Fisherman 150N automatisch reddingsvest heeft een 3-dimensionaal Raider-Style vormgegeven kraag met een zachte buitenhoes. De kraag wordt door de kraagband op de rug gehouden, zodat deze niet te voelen is in de nek. Het automatische reddingsvest is goed afgewerkt met een bies rondom, dubbel gestikte verbindingen en een stevige opvallende kunstof sluiting.

Specificaties

Type zwemvest: Automatisch reddingsvest
Kleur: Legergroen
Drijfvermogen: 150N
Geschikt voor: Personen vanaf 50KG
Geschikt voor lifeline: Nee
Met kruisband: Optioneel
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Besto Fisherman 150N Raider
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (6.97 MB)