95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Beste prijsgarantie

Te veel betaald? Wij gaan je helpen.

Prijzen veranderen online continue. Dit kan soms vervelend zijn. Om het voor jou zo eerlijk mogelijk te maken, hebben we bij Bootman scherpe marktprijzen die mee bewegen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd een eerlijke prijs betaald. Om dit te waarborgen, mag je al onze producten erop natrekken. Mocht je toch ergens een lagere prijs vinden? Dan bieden wij dat product voor dezelfde prijs aan en bedanken we jou voor de tip.

Hoe werkt het?

Nou, heel makkelijk.

 1. Bekijk onze spelregels en controleer dat jouw product hieraan voldoet.
 2. Vul ons prijsgarantieformulier in.
 3. Wij controleren de prijs binnen 8 werkdagen.
 4. Als alles klopt, krijg je het bedrag direct terugbetaald.

Spelregels

Eerlijk is eerlijk.

 • Aantoonbaarheid: Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je aan te tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print screen te maken van de desbetreffende website of een foto van een folder of flyer.
 • Beschikbaarheid: De prijsgarantie geldt alleen wanneer een product bij de concurrent leverbaar is. Indien niet leverbaar, dan kan de gecommuniceerde prijs niet worden waargemaakt. De prijsgarantie is dan uitgesloten.
 • Levertijd: De levertijd van de concurrent dient hetzelfde te zijn of sneller. Duurt het langer om dit artikel te verkrijgen dan bij Bootman? Dan is de prijsgarantie uitgesloten.
 • Identiek: Identiek betekent voor ons dat alle productspecificaties van het product gelijk zijn. Dat betekent ook vergelijkbare verpakkingseenheden.
 • Tijdstip: Wanneer een prijs van Bootman vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.
 • Nederlands bedrijf: De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten in ons land. De garantie geldt niet voor prijzen van buitenlandse leveranciers of particulieren.
 • Acties en lokkertjes: Onze concurrenten kunnen adverteren met actieprijzen en kortingen. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, dan geldt de laagste prijsgarantie ook.

Niet van toepassing bij

Volgende keer beter!

 • Maatwerk: Als kwalitatieve leverancier in de watersport heeft Bootman meer dan 1.200 producten op voorraad. Dat zijn onze vaste producten en voor ieder product geldt de laagste prijsgarantie. De prijsgarantie geldt niet bij maatwerk, dat apart voor klanten besteld en/of geproduceerd is.
 • Diensten: Bootman biedt ook de benodigde services aan: van gekwalificeerd advies tot aan installatieservice – absoluut betrouwbaar en met de beste kwaliteit. Deze kwaliteit is niet vergelijkbaar. Daarom geldt de laagste prijsgarantie alleen voor producten, niet voor services, voor zover hiervoor prijzen vastgesteld zijn.
 • Uitverkopen: Gereduceerde prijzen in het kader van uitverkopen, seizoenuitverkopen of uitverkopen van individuele producten kunnen niet geldend gemaakt worden voor de laagste prijsgarantie.
 • Concurrerende wederverkopers: Het geldt niet voor wederverkopers die de gekochte artikelen niet zelf verwerken. Anders kunnen er pogingen zijn om grote hoeveelheden zeer gunstig in te kopen via de laagste prijsgarantie en dit dan door te verkopen om hiermee winst te willen maken ten koste van onze klanten.
 • Veilingen: Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van Bootman.
 • Prijzen: Prijzen voor een beperkte klantenkring: De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden worden. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. Daarnaast moet de prijs minstens drie dagen geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van Bootman ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor prijsgarantie.
 • Prijsgaranties: Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.
 • Bonussen en andere voordelen: Bij Bootman geldt het principe ‘’Altijd de beste prijs’’. Concurrenten bieden hun klanten echter gedeeltelijk een ‘’bonus’’ of overeenkomstige voordelen, bijv. op basis van de totale jaaromzet. Zulke voordelen kunnen niet toegewezen worden aan een bepaald artikel en kunnen dus niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.
 • Grote hoeveelheden: In principe behouden wij ons het recht voor om de afgifte te beperken tot de voor ons typische hoeveelheden voor klanten.

Aanvragen

Vul hier je gegevens in: