95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Benton Iceman 5 Acculader

 • Koop 2 voor 63,97 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 3 voor 63,29 per stuk en bespaar 4%
 • Koop 5 voor 62,95 per stuk en bespaar 5%
66,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Benton
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Benton Iceman 5 acculader is geschikt voor 12 volt accu's en heeft een laadstroom van 5A. De acculader beschikt over een speciale cold modus en bluetooth.

 
Plus- en minpunten
 • Geschikt voor 12V accu's
 • Voorzien van bluetooth functie
 • Laadstroom van 5A
 • Beschikt over een cold modus
 • Niet geschikt voor lithium accu's
Omschrijving

De Benton Iceman 5 acculader heeft 5A laadstroom en is geschikt voor alle loodzuur, AGM en GEL 12 volt accu's. De Benton Iceman 5 acculader beschikt over een 8 stappen laad functie. Ook beschikt de acculader over een speciale cold modes. Door deze modes kan de acculader in zeer koude omstandigheden gebruikt worden. De acculader kan zelfs gebruikt worden van -30 tot 50 graden. De Benton Iceman 5 beschikt over bluetooth. Als u de applicatie "Battery Charging Manager" download op uw telefoon of tablet, kunt u de acculader altijd controleren als deze de accu aan het opladen is.

De Benton acculader beschikt over een boost functie. Als accu's lang niet worden gebruikt dan kan het voorkomen dat een accu gaat sulfateren. Dit zorgt ervoor dat de capaciteit van de accu minder wordt. Door de boost functie van de Benton Iceman 5 kan een accu die licht gesulfateerd is weer herstelt worden. Hierdoor wordt de capaciteit van de accu herstelt. Ook beschikt de Benton Iceman 5 over een memory-functie. Hierdoor onthoudt de acculader de laatst gebruikte modes. Door deze functie kan de acculader ook ingebouwd worden in bijvoorbeeld uw camper of boot.

De Benton Iceman 5 acculader heeft een lengte van 18,7 cm, een breedte van 6,3 cm en een hoogte van 4,8 cm. Het gewicht van de accu is ongeveer 0,75 kg. De acculader is voorzien van een IP65 classificatie. Dit zorgt ervoor dat de accu spatbescherming heeft en tegen stof kan. Ook is de acculader vonkvrij en beschermt tegen oververhitting, omgekeerde polarisatie, overlading en kortsluiting.

Specificaties

Merk en type: Benton Iceman 5 Acculader
Laadspanning: 12V
Laadstroom: 5A
Geschikt voor accutype: 12V Loodzuur, AGM, GEL
Type lader: Lader en onderhoudslader
Lader programma's: controleren, opladen en onderhouden
Beveiligd tegen: Oververhitting, overladen, kortsluiting, omgekeerde polarisatie en vonkvrij
Aansluiting op accu: Accuklemmen en accuogen
Afmetingen: 18,7 x 6,3 x 4,8cm
Isolatieklasse: IP65
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010876
Merk
Benton
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door A.

  Op

  De lader voldoet geheel aan de verwachtingen.
  Een goedwerkende en universele lader, compact en robuust. Dat deze lader ook redelijk goed tegen vocht kan is hij ook goed in de buitenlucht te gebruiken. Denk hierbij aan je auto, motor, scooter of brommer etc.
 2. Totaalscore
  100%

  Door Jerry

  Op

  Goed apparaat
  hij is zeer betrouwbaar en de cold modus is erg handig om erbij te hebben