95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Terra Opblaasbaar SUP Board

499,99
Waardering:
100% of 100
Merk: Aztron
Geschikt voor touren Niveau: beginnend 143 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Terra SUP board is speciaal ontworpen om te gaan touren. De Aztron Terra is geschikt voor vrouwen of jongvolwassenen en heeft een speciale kern met dubbele luchtkamer.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
 • Door het lange en grote ontwerp ideaal om te gaan touren
 • Zeer licht dankzij de speciale drop-stitch PVC kern
 • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
 • Wordt geleverd als complete set inclusief peddel
 • Minder wendbaar door het lange ontwerp
Omschrijving

Het Aztron Terra SUP board is speciaal ontworpen voor het touren. Dankzij de puntige vorm van de Aztron Terra snijdt u gemakkelijk door het water en het brede ontwerp zorgt voor veel stabiliteit. Hierdoor kunt u voor een langere tijd op avontuur gaan. Ook zorgt de voetensteun op de achterzijde van de Aztron Terra voor een betere houding op het board. Hierdoor kunt u optimaal uw kracht zetten tijdens het peddelen. Door de lengte, breedte en het draagvermogen is het Aztron Terra SUP board geschikt voor vrouwen of jongvolwassenen. De Aztron Terra is minder geschikt voor sportief gebruik en hoge snelheden.

De Aztron Terra wordt geleverd met een draagtas, peddel, pomp, vin en enkelkoord. U kunt dus gelijk gaan suppen met deze complete set. Door middel van de draagtas kunt u de Aztron Terra gemakkelijk vervoeren naar uw favoriete locatie, maar ook na het suppen compact opbergen. Met de pomp kunt u de Aztron Terra gemakkelijk gereed maken aan de waterkant. Het enkelkoord zorgt ervoor dat u meer veiligheid heeft tijdens het suppen. Als u van het board valt blijft de Aztron Terra namelijk dicht bij u. De Aztron Terra beschikt over bagagekoorden aan de voorzijde. Hier kunt u bijvoorbeeld uw slippers, kleding en zelfs lunch onder opbergen als u voor een langere tijd op avontuur gaat.

De Aztron Terra beschikt over een drop-stitch kern. Hierdoor kan het SUP board zo hard als een plank opgeblazen worden, waardoor het SUP board nagenoeg dezelfde eigenschappen heeft als een verhard board. Daarnaast maakt de touring serie van Aztron gebruik van een nieuwe techniek die ervoor zorgt dat het board 25% lichter is dan een vergelijkbaar SUP board. Dit maakt het vervoeren van het SUP board een stuk gemakkelijker. Daarnaast beschikt de Aztron Terra over een dubbele luchtkamer. Deze zorgt voor meer veiligheid en stabiliteit tijdens het suppen. Wanneer één van de luchtkamers lek raakt tijdens het suppen heeft u altijd de ander nog om veilig naar de kant te komen. De Aztron Terra zal niet snel lek raken, dankzij de lagen PVC om de drop-stitch kern. Deze zorgen voor de nodige bescherming waardoor het board zeer duurzaam is.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011487
Merk
Aztron
Productnaam
Terra
Niveau
Beginner
Toepassing
Touren
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Paars
Aantal personen
1 persoon
Afmetingen
320 x 81 x 15cm
Gewicht (kg)
9
Draagvermogen (kg)
143
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Ja
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vin
Fabrieksgarantie
2 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Linda

  Op

  Geweldig board
  Super tevreden! Deed tours op een aztron lunar en wilde graag dat merk. Deze kwam voorbij in de aanbieding. Net een slag groter en geweldige kleuren! Ben al heel vaak geweest de afgelopen weken. Staat stabiel en kan makkelijker sturen dan met de andere. Echt top aankoop!