95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Aztron Style 2.0 Aluminium SUP Peddel

39,99
Merk: Aztron
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Aztron Style 2.0 aluminium SUP peddel is speciaal gemaakt voor het suppen. De peddel is bijzonder voordelig, licht, geschikt voor beginnende suppers en gemakkelijk verstelbaar.

 
Plus- en minpunten
  • Speciaal ontwikkeld voor SUP boarden
  • Bijzonder voordelige en lichte SUP peddel
  • Geschikt voor beginnende SUP boarders
  • Gemakkelijk verstelbaar voor kleine en lange personen
  • Aluminium is minder sterk dan carbon
Omschrijving

De Aztron Style 2.0 aluminium SUP peddel is speciaal gemaakt voor het suppen. De Aztron SUP peddel is vrij instelbaar in verschillende lengtes tussen de 160-215cm. Hierdoor is de peddel geschikt voor zowel korte als lange personen. De Aztron SUP aluminium SUP peddel is gemaakt vanuit verschillende materialen. De schaft is gemaakt van aluminium en het peddelblad en houder zijn gemaakt van nylon. Hierdoor is de peddel zeer duurzaam en licht. In vergelijking met andere SUP peddels is deze van Aztron ook nog eens bijzonder voordelig met een goede kwaliteit.

De peddel is ontworpen voor de beginnende supper, maar kan ook zeker gebruikt worden door de gevorderde suppers. Dankzij het lichte gewicht en het nylon handvat is de peddel zeer gebruiksvriendelijk. De peddel is opgebouwd vanuit drie delen, waardoor u de peddel gemakkelijk kunt vervoeren in uw draagtas.

Specificaties

Materiaal: Aluminium en nylon
Kleur: Zwart, wit en groen
Lengte: 160 - 215 cm
Gewicht: 1KG
In de verpakking: Aztron Style 2.0 Aluminium SUP Peddel
Fabrieksgarantie: 1 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011503
Merk
Aztron