95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Soleil Extreme Opblaasbaar Windsurf SUP Board en Kajak

689,99
Merk: Aztron
Geschikt voor windsurfen Niveau: gevorderd 145 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Soleil Extreme opblaasbaar SUP board is ontworpen voor het extreem windsurfen. Daarnaast kunt u de Aztron Soleil Extreme gebruiken voor het suppen of om mee te kajakken.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Windsurfen en suppen in één SUP board
  • Snel schakelen tussen windzeilen, suppen of kajakken
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Dankzij het lange en smalle ontwerp ideaal voor snelheid
  • Geleverd zonder windsurf zeil
Omschrijving

Het Aztron Soleil Extreme is speciaal ontworpen voor het extreme windsurfen. Met het optionele windzeil kunt u de Aztron Soleil Extreme ombouwen tot een windsurfboard. Het windzeil is eenvoudig te installeren en demonteren van de Aztron Soleil Extreme. De Aztron Soleil Extreme is, dankzij de puntige vorming en lengte, voor de extreme actie op het water. Door de vorming kunt u bijvoorbeeld makkelijk trucs maken, door golven heen snijden of snelheid maken. Daarnaast maakt de optie om te gaan suppen en kajakken de Aztron Soleil Extreme zeer multifunctioneel. Door het afnemen van het windzeil kunt u het SUP board ook gebruiken om te touren of ontspannen op het water. Daarnaast kunt u aan de voorzijde een kajak rugleuning bevestigen om te gaan kajakken met de Aztron Soleil Extreme. U zult zich dus nooit vervelen met dit SUP board.

In het pakket van de Aztron Soleil Extreme worden verschillende accessoires geleverd. Dit zijn een handpomp, enkelkoord, peddel, vinnen en een draagtas. De draagtas biedt voldoende ruimte om het gehele pakket in op te bergen. Door middel van de draagtas kunt u de set ook gemakkelijk meenemen naar uw favoriete windsurf locatie. Vervolgens kunt u de Aztron Soleil Extreme eenvoudig opblazen met de handpomp om vervolgens de vin te installeren. De vin zorgt namelijk voor meer balans tijdens het suppen. Tijdens het suppen zal het gegraveerde dek ervoor zorgen dat u meer grip zal hebben met uw voeten. Erg handig als u trucjes wilt maken tijdens het windsurfen. Met het enkelkoord heeft u meer veiligheid als het toch een keertje fout gaat tijdens het pakken van een golf of een trucje. Het enkelkoord zorgt ervoor dat de Aztron Soleil Extreme niet ver van u weg zal drijven. Bij de Aztron Soleil Extreme wordt het windzeil niet standaard bijgeleverd. Deze kunt u er wel bij bestellen.

Dankzij de drop-stitch PVC kern kan de Aztron Soleil erg hard opgepompt worden. Deze technologie zorgt er namelijk voor het SUP board zo hard is als een plank. Hierdoor heeft een SUP board nagenoeg dezelfde eigenschappen als een hard SUP board. Daarnaast beschikt de Aztron Soleil Extreme over de nieuwste versie drop-stitch die ervoor zorgt dat het SUP board 25% lichter is dan vergelijkbare SUP boards. Ideaal tijdens het vervoeren van het board. Ook beschikken Aztron SUP boards over een dubbele luchtkamer. Deze zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid tijdens het suppen. Als één van de twee luchtkamers lek raakt, zorgt de ander ervoor dat u alsnog naar de waterkant kunt suppen. Het SUP board zal echter niet snel lek raken, dankzij de meerdere lagen PVC die de kern beschermen. Dit maakt het Aztron SUP board zeer duurzaam.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011498
Merk
Aztron
Productnaam
Soleil Extreme
Toepassing
Windsurfen
Niveau
Gevorderd
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Rood
Afmetingen
366 x 81 x 15cm
Gewicht (kg)
13
Draagvermogen (kg)
145
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Ja
Bagagedrager
Nee
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vin
Fabrieksgarantie
2 jaar