95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Aztron Nova 2.0 Opblaasbaar SUP Board

369,99
Merk: Aztron
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 115 kg draagvermogen
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Nova 2.0 SUP board is dankzij de dubbele luchtkamer en twee vinnen zeer stabiel en veilig. De Aztron Nova 2.0 wordt compleet geleverd en is ideaal als instapmodel.

 
Plus- en minpunten
  • Ideaal als instapmodel voor de beginnende supper
  • Dankzij de twee vinnen zeer stabiel
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Wordt geleverd als complete set inclusief peddel
  • Laag draagvermogen in vergeljking met andere SUP boards
Omschrijving

Het Aztron Nova 2.0 is voor de beginnende supper het ideale instapmodel. Het Aztron Nova SUP board is dankzij de gemiddelde lengte en breedte ideaal voor volwassenen. Ook is de Aztron Nova 2.0 een all-round SUP board, waardoor deze geschikt is voor meerdere doeleinden. Hierdoor is het Aztron Nova 2.0 SUP board geschikt om te touren, maar ook om te ontspannen. Door het draagvermogen is het SUP board minder geschikt voor grotere of zwaardere volwassenen.

Het Aztron Nova 2.0 SUP board wordt compleet geleverd met onder andere een pomp, peddel, enkelkoord, vinnen en draagtas. Met de draagtas kunt u het SUP board samen met de accessoires gemakkelijk meenemen naar uw favoriete SUP locatie en vervolgens compact opbergen. Met de pomp kunt u het board gemakkelijk oppompen op locatie. Het enkelkoord zorgt voor meer veiligheid tijdens het suppen. Het koord zorgt er namelijk voor dat de Aztron Nova 2.0 dicht bij u blijft als u in het water valt. De Aztron Nova 2.0 is voorzien van 2 vinnen die zorgen voor extra stabiliteit tijdens het suppen. Op de voorzijde van het board zijn bagagekoorden bevestigd. Hieronder kunt u uw spullen opbergen tijdens het suppen. Ook is de Aztron Nova 2.0 voorzien van een gegraveerd dek, waardoor u meer grip heeft tijdens het suppen.

Het Aztron Nova 2.0 SUP board kan door de stop-stitch technologie zo hard als een plank opgeblazen worden. Hierdoor heeft het nagenoeg dezelfde eigenschappen als een verhard board. Daarnaast beschikt de Aztron Nova 2.0 over twee luchtkamers. De dubbele luchtkamer zorgt namelijk ervoor dat het board extra stabiel is en u meer veiligheid heeft tijdens het suppen. Als één luchtkamer lek raakt heeft u altijd nog de andere luchtkamer om naar de kant te suppen. Om de kern van de Aztron Nova 2.0 zitten een aantal lagen PVC ter bescherming. Dit maakt de Aztron Nova zeer duurzaam.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011482
Merk
Aztron
Productnaam
Nova 2.0
Niveau
Beginner
Toepassing
All-round
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Geel
Aantal personen
1 persoon
Afmetingen
305 x 81 x 15cm
Gewicht (kg)
9
Draagvermogen (kg)
115
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Nee
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
2
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vinnen
Fabrieksgarantie
2 jaar