95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Neo Nova Opblaasbaar SUP Board

380,-
Merk: Aztron
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 90 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Neo Nova SUP board is dankzij de dubbele luchtkamer en twee vinnen zeer stabiel en veilig. De Aztron Neo Nova wordt compleet geleverd en is ideaal als instapmodel.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Ideaal als instapmodel voor de beginnende supper
  • Dankzij de twee vinnen zeer stabiel
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Wordt geleverd als complete set inclusief peddel
  • Laag draagvermogen in vergeljking met andere SUP boards
Omschrijving

Het Aztron Neo Nova SUP board is ideaal als instapmodel voor de beginnende suppers. Het Aztron Neo Nova SUP board is dankzij het korte en lichte design speciaal voor kinderen of jongvolwassenen. Daarnaast is de Aztron Neo Nova een all-round SUP board en dus geschikt voor meerdere doeleinden. Hierdoor is het Aztron Neo Nova SUP board geschikt om te ontspannen, maar ook om te touren. Het Aztron Neo Nova SUP board is ideaal voor bijvoorbeeld uw kind die het suppen onder de knie wilt krijgen. Door het draagvermogen is het SUP board minder geschikt voor grotere of zwaardere personen.

Het Aztron Neo Nova SUP board wordt compleet geleverd met onder andere een peddel, pomp, enkelkoord, vinnen en draagtas. Met de draagtas kunt u het SUP board gemakkelijk opbergen of meenemen naar uw favoriete SUP locatie. Met de pomp kunt u het board gemakkelijk oppompen en kunt u veilig suppen dankzij het enkelkoord. Het koord zorgt er namelijk voor dat de Aztron Neo Nova dicht bij u blijft als u in het water valt. Dankzij de twee vinnen heeft u extra stabiliteit tijdens het suppen. Ideaal als u het suppen onder de knie wilt krijgen. Op de Aztron Neo Nova zitten aan de voorzijde ook bagagekoorden. Hier kunt u uw spullen opbergen tijdens het suppen. Tijdens het suppen heeft u extra grip dankzij het gegraveerde dek. Hierdoor wordt het board niet glad als er water op komt.

Het Aztron Neo Nova SUP board kan zo hard al een plank opgeblazen worden dankzij de drop-stitch kern. Deze kern is dankzij de drop-stitch techniek namelijk erg sterk. Hierdoor heeft het SUP board nagenoeg dezelfde eigenschappen als een verhard SUP board. Daarnaast beschikt de Aztron Neo Nova over twee luchtkamers. De dubbele luchtkamer zorgt er namelijk voor dat het board extra stabiel is en u meer veiligheid heeft tijdens het suppen. Als één luchtkamer lek raakt, heeft u altijd nog de andere luchtkamer om naar de waterkant te suppen. Om de kern van de Aztron Neo Nova zitten een aantal lagen PVC. Dit maakt het SUP board zeer duurzaam.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011481
Merk
Aztron
Productnaam
Neo Nova
Niveau
Beginner
Toepassing
All-round
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Blauw
Aantal personen
1 persoon
Afmetingen
274 x 71 x 12cm
Gewicht (kg)
7
Draagvermogen (kg)
90
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Nee
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
2
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vinnen
Fabrieksgarantie
2 jaar