95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar.

Aztron Meteor Lite Opblaasbaar SUP Board

689,99
Merk: Aztron
Geschikt voor racen Niveau: gevorderd 145 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Meteor Lite opblaasbaar SUP board is speciaal ontworpen voor hoge snelheden. Hiernaast is de Aztron Meteor Lite gericht op de sportievelingen die zoeken naar meer actie.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Speciaal ontwikkeld voor hoge snelheden en lange afstanden
  • Dankzij het lange en smalle ontwerp zeer geschikt voor snelheid
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Geschikt voor gevorderde suppers
  • Wordt geleverd zonder peddel
Omschrijving

Het Aztron Meteor Lite opblaasbaar SUP board is speciaal ontworpen voor het maken van hoge snelheden en het afleggen van lange afstanden. Door het lange en puntige ontwerp snijdt de Aztron Meteor Lite gemakkelijk door het water en kunt u veel snelheid maken. Ideaal als u met de Aztron Meteor Lite bijvoorbeeld mee gaat doen aan een SUP wedstrijd of juist opzoek bent naar een sportieve nieuwe uitdaging. De Aztron Meteor Lite is hierdoor geschikt voor gevorderde suppers die zoeken naar meer actie of sportiviteit tijdens het suppen. Door de vorming en het doeleinde van de Aztron Meteor Lite is deze minder geschikt voor ontspanning.

Naast de Aztron Meteor Lite wordt er ook een handpomp, enkelkoord, draagtas en vin bijgeleverd. Een peddel wordt niet bijgeleverd, maar kunt u wel bijbestellen. De bijgeleverde draagtas is ruim genoeg om uw SUP board en accessoires in op te bergen, maar ook om mee te nemen naar de plek waar u sportief wilt gaan suppen. Door middel van de handpomp kunt u de Aztron Meteor Lite op de juiste druk brengen om vervolgens de vin te monteren. De vin zorgt ervoor dat u meer balans heeft tijdens het maken van snelheid. Op het oppervlak van de Aztron Meteor Lite zit tevens een gegraveerd dek waardoor u meer grip heeft tijdens het suppen. Daarnaast zit er een voetensteun aan het uiteinde waar u uw voet op kunt zetten. Hierdoor heeft u een betere houding en kunt u meer kracht zetten tijdens het peddelen. Mocht u uit balans raken en van de Aztron Meteor Lite vallen zorgt het enkelkoord voor meer veiligheid. Het board blijft namelijk dichtbij u, waardoor u er weer snel op kunt.

De Aztron Meteor Lite is voorzien van een PVC drop-stitch kern. Door deze technologie kan de kern van het SUP board zo hard als een plank opgeblazen worden en heeft het nagenoeg dezelfde eigenschappen als een hard board. Hierdoor heeft u veel stabiliteit op het board. De Aztron Meteor Lite is voorzien van een speciaal drop-stitch die ervoor zorgt dat het Board 20% lichter is dan een vergelijkbaar board. Zeer fijn als u snelheid wilt gaan maken. Daarnaast beschikt het SUP board over een dubbele luchtkamer die zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid op uw SUP board. Als u er één lek raakt heeft u altijd de ander nog om naar de waterkant te suppen. Het board heeft meerdere lagen PVC die de kern beschermen, waardoor deze zeer duurzaam is.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011493
Merk
Aztron
Productnaam
Meteor Lite
Toepassing
Racen
Niveau
Gevorderd
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Grijs
Aantal personen
1 persoon
Afmetingen
381 x 66 x 15cm
Gewicht (kg)
9
Draagvermogen (kg)
145
Peddels
Nee
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Ja
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, draagtas, enkelkoord en vinnen
Fabrieksgarantie
2 jaar