95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Meteor Opblaasbaar SUP Board

739,99
Merk: Aztron
Geschikt voor racen Niveau: gevorderd 160 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Meteor opblaasbaar SUP board is speciaal ontworpen voor hoge snelheden. Hiernaast is de Aztron Meteor gericht op de sportievelingen die zoeken naar meer actie.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Speciaal ontwikkeld voor hoge snelheden en lange afstanden
  • Dankzij het lange en smalle ontwerp zeer geschikt voor snelheid
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Geschikt voor gevorderde suppers
  • Wordt geleverd zonder peddel
Omschrijving

Het Aztron Meteor opblaasbaar SUP board is speciaal gemaakt voor het maken van hoge snelheden en het suppen van lange afstanden. De Aztron Meteor heeft dit te danken aan het puntige en lange ontwerp. Hierdoor snijdt de Aztron Meteor eenvoudig door het water en kunt u snelheid maken en lange afstanden afleggen in korte tijd. Dit maakt de Aztron Meteor ideaal voor suppers die zoeken naar meer actie op het water of een nieuwe uitdaging. De Aztron Meteor is daarnaast geschikt voor de gevorderde supper die zoekt naar iets nieuws. Door het ontwerp van de Aztron Meteor is het SUP board minder geschikt voor ontspanning.

De Aztron Meteor wordt geleverd met een enkelkoord, vin, handpomp en een draagtas. Bij de Aztron Meteor wordt geen SUP peddel bijgeleverd, maar deze kunt u wel bijbestellen. De draagtas is ruim genoeg om de volledige set mee te nemen naar uw favoriete SUP plek en ook weer op te bergen. Met de handpomp kunt u de luchtkamers eenvoudig opblazen tot de juiste druk. Hierna kunt u eenvoudig de vin monteren om vervolgens het water op te gaan. De vin zorgt voor meer balans tijdens het halen van hoge snelheden. Het gegraveerde dek zal ervoor zorgen dat u meer grip heeft met uw voeten tijdens het winnen van een race. Daarnaast kunt u een fijne houding aannemen, dankzij de voetensteun aan de achterzijde. Hier kunt u uw voet op zetten om meer kracht te zetten. Als u tijdens het maken van een hoge snelheid van de Aztron Meteor valt, wilt u er snel weer op. Dankzij het enkelkoord blijft het board in dit geval bij u. Hierdoor is het suppen ook weer een stuk veiliger.

De kern van het Aztron Meteor SUP board is opgebouwd vanuit PVC drop-stitch. Dankzij dit materiaal kan het SUP board zo hard als een plank opgeblazen worden en heeft u veel stabiliteit. Hierdoor heeft het nagenoeg dezelfde eigenschappen als een hard SUP board. Daarnaast maakt de Aztron Meteor gebruik van een nieuwe soort drop-stitch die ervoor zorgt dat het board 20% lichter is dan vergelijkbare SUP boards. Ideaal voor het maken van snelheid. De Aztron serie beschikt ook over een dubbele luchtkamer. Deze zorgt voor meer veiligheid en stabiliteit tijdens het suppen. U heeft altijd één luchtkamer over om naar de waterkant te suppen. Echter zal het SUP board niet snel lek raken door de extra lagen PVC die de kern beschermen. Hierdoor is de Aztron Meteor zeer duurzaam.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011494
Merk
Aztron
Productnaam
Meteor
Toepassing
Racen
Niveau
Gevorderd
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Grijs
Afmetingen
426 x 69 x 15cm
Gewicht (kg)
10
Draagvermogen (kg)
160
Peddels
Nee
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Ja
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vin
Fabrieksgarantie
2 jaar