95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Mercury 2.0 Opblaasbaar SUP Board

439,99
Merk: Aztron
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 140 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Mercury 2.0 SUP board is geschikt voor meerdere doeleinden en kan ook als kajak gebruikt worden. De Aztron Mercury wordt compleet geleverd en heeft twee luchtkamers.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • All-round SUP board en dus geschikt voor meerdere doeleinden
  • Optie voor een kajak rugleuning
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Wordt geleverd als complete set inclusief peddel
  • Het kajak zitje wordt niet standaard bijgeleverd
Omschrijving

Het Aztron Mercury 2.0 SUP board is ontworpen als all-round SUP board. Hierdoor kan de Aztron Mercury 2.0 onder andere gebruikt worden voor het maken van snelheid, touren of voor ontspanning op het water. Het Aztron Mercury 2.0 SUP board is ontworpen voor de beginnende en gevorderde supper. Erg handig als u veel wilt gaan suppen en het nog onder de knie moet krijgen. Bij de Aztron Mercury 2.0 heeft u ook de optie om te gaan kajakken. Door middel van de Aztron kajak rugleuning kunt u namelijk uw SUP board ombouwen tot een kajak. Dit doet u aan de hand van de ringen aan de voorzijde van de Aztron Mercury 2.0. Hierdoor kunt u gemakkelijk afwisselen als u even geen zin heeft in het suppen.

Het Aztron Mercury 2.0 SUP board wordt met verschillende accessoires geleverd, waaronder een draagtas, enkelkoord, vin, peddel en pomp. Met de draagtas kunt u de set gemakkelijk opbergen en meenemen naar uw favoriete plek om vervolgens het board met de pomp vaarklaar te maken. Tijdens het suppen zorgt het enkelkoord ervoor dat u meer veiligheid heeft op de Aztron Mercury 2.0. Als u valt tijdens het suppen blijft de Aztron Mercury dichtbij u dankzij het koord. Erg handig als u een beginnend supper bent. Op de voorzijde bevinden zich de bagagekoorden. Hier kunt u bijvoorbeeld uw lunch of kleding onder opbergen als u voor een langere tijd gaat suppen. Zo is het board ook erg geschikt voor het suppen van lange afstanden. Dankzij het gegraveerde dek van de Aztron Mercury heeft u veel grip tijdens het suppen, ondanks eventueel water wat op uw board komt. Bij de Aztron Mercury wordt de kajak rugleuning niet standaard bijgeleverd.

Dankzij de drop-stitch kern kan de Aztron Mercury 2.0 zo hard als een plank opgeblazen worden. Dit zorgt ervoor dat u stabiliteit heeft tijdens het suppen en het nagenoeg dezelfde eigenschappen heeft als een verhard board. De Aztron Mercury beschikt daarnaast over twee opblaasbare luchtkamers. De dubbele luchtkamer zorgt namelijk voor meer stabiliteit en meer veiligheid tijdens het suppen. Als één van de luchtkamers lek raakt heeft u de andere om veilig naar de kant te suppen. Om de kern van de Aztron Mercury 2.0 zitten een aantal lagen PVC waardoor het SUP board zeer duurzaam is.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011485
Merk
Aztron
Productnaam
Mercury 2.0
Toepassing
All-round
Niveau
Beginner
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Blauw
Aantal personen
1 persoon
Afmetingen
330 x 81 x 15cm
Gewicht (kg)
9
Draagvermogen (kg)
140
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Nee
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vin
Fabrieksgarantie
2 jaar