95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Aztron Lunar 2.0 Opblaasbaar SUP Board

399,99
Waardering:
100% of 100
Merk: Aztron
Geschikt voor all-round Niveau: beginnend 120 kg draagvermogen
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Lunar 2.0 SUP board is geschikt voor meerdere doeleinden en heeft de optie om te kajakken. De Aztron Lunar wordt compleet geleverd en heeft twee luchtkamers.

 
Plus- en minpunten
 • All-round SUP board en dus geschikt voor meerdere doeleinden
 • Optie om te gaan kajakken
 • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
 • Wordt geleverd als complete set inclusief peddel
 • Het kajak zitje wordt niet standaard bijgeleverd
Omschrijving

Het Aztron Lunar 2.0 SUP board is speciaal ontworpen als all-round model. Hierdoor is de Aztron Lunar 2.0 geschikt voor meerdere doeleinden zoals touren, ontspanning en het maken van snelheid. De Aztron Lunar 2.0 is geschikt voor beginnende, maar ook gevorderde suppers. Ideaal als u fanatiek wilt gaan suppen, maar het nog onder de knie moet krijgen. De Aztron Lunar is daarnaast ook als kajak te gebruiken. Op de voorzijde zitten twee extra ringen waardoor u de kajak rugleuning kunt bevestigen aan het SUP board. Hierdoor kunt u naast suppen ook kajakken.

Het Aztron Lunar 2.0 SUP board wordt compleet geleverd met onder andere een draagtas, vin, enkelkoord, pomp en peddel. Door middel van de draagtas kunt u de Aztron Lunar 2.0 en accessoires gemakkelijk meenemen en opbergen. Zo kunt u met de pomp gemakkelijk uw Aztron Lunar 2.0 gereed maken op uw favoriete locatie. Het enkelkoord zorgt ervoor dat het SUP board bij u blijft drijven als u hier vanaf valt. Op de voorzijde van de Aztron Lunar 2.0 zijn bagagekoorden bevestigd waaronder u uw bagage zoals uw slippers en kleding kunt opbergen. Ook heeft u tijdens het suppen grip, dankzij het gegraveerde dek. Hierdoor wordt het board niet glad door het water. De kajak rugleuning wordt niet standaard bijgeleverd.

Het Aztron Lunar 2.0 SUP board kan zo hard als een plank opgeblazen worden door de drop-stitch technologie. Hierdoor heeft u veel stabiliteit tijdens het suppen en heeft het nagenoeg dezelfde eigenschappen als een verhard board. Daarnaast beschikt de Aztron Lunar 2.0 over twee luchtkamers wat uniek is voor een opblaasbaar SUP board. De dubbele luchtkamer zorgt namelijk voor meer stabiliteit en meer veiligheid tijdens het suppen. U heeft altijd één van de luchtkamers om naar de kant te suppen als de ander lek raakt. Om de kern van de Aztron Lunar 2.0 zitten een aantal lagen PVC ter bescherming. Hierdoor is het SUP board zeer duurzaam.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011484
Merk
Aztron
Productnaam
Lunar 2.0
Niveau
Beginner
Toepassing
All-round
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Blauw
Aantal personen
1 persoon
Afmetingen
297 x 81 x 15cm
Gewicht (kg)
8
Draagvermogen (kg)
120
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Nee
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vin
Fabrieksgarantie
2 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Baukje

  Op

  Trots op mijn mooie SUP
  Mooie, stevige SUP. Door de verschillende ruimtes op te blazen voel je dat er veel stabiliteit is. Het gedeelte waar je op staat is echt stevig omdat er een extra laag in zit. Daarnaast is het design ook nog eens heel mooi.