95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Galaxie Opblaasbaar SUP Board

839,99
Merk: Aztron
Geschikt voor ontspannen Niveau: beginnend 280 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Galaxie opblaasbaar SUP board is speciaal ontwikkeld voor meerdere personen. Dankzij het brede en lange ontwerp is de Aztron Galaxie zeer ruim en stabiel voor 3 personen.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Samen met twee vrienden of vriendinnen suppen
  • Dankzij het grote oppervlak veel ruimte tijdens het suppen
  • Extra stabiel en veilig dankzij de dubbele luchtkamer
  • Dankzij het brede en lange ontwerp zeer stabiel voor avontuur
  • Wordt geleverd met één peddel
Omschrijving

Het Aztron Galaxie opblaasbaar SUP board is speciaal ontwikkeld om te suppen met meerdere personen. Zo kunt u samen met uw vrienden suppen en op avontuur gaan op de Aztron Galaxie. Het Aztron Galaxie SUP board biedt namelijk ruimte voor drie personen. Dit heeft de Aztron Galaxie te danken aan het lange en brede ontwerp. Hierdoor heeft u met zoveel personen alsnog stabiliteit tijdens het suppen.

De Aztron Galaxie wordt geleverd met verschillende accessoires, waaronder een peddel, vinnen, pomp, enkelkoord en draagtas. Aan de hand van de draagtas kunt u het SUP board gemakkelijk vervoeren naar jullie favoriete SUP locatie. Ter plekke kunt u het SUP board oppompen met de handpomp. De vinnen zorgen ervoor dat u meer stabiliteit heeft tijdens het suppen en er niet snel vanaf valt. Als u er toch vanaf valt biedt het enkelkoord u meer veiligheid tijdens het suppen. Als u er vanaf valt zorgt het koord ervoor dat de Aztron Galaxie dichtbij u blijft. Hierdoor zal u niet verder weg drijven. Dankzij het gegraveerde dek zal u er niet snel vanaf vallen. Hierdoor behoudt u namelijk grip als het oppervlak nat wordt door eventuele golven.

De kern van de Aztron Galaxie is opgebouwd vanuit drop-stitch PVC. Deze technologie zorgt ervoor dat het board zo hard als een plank opgeblazen kan worden en het nagenoeg dezelfde eigenschappen heeft als een hard SUP board. Daarnaast beschikt de Aztron Galaxie over een dubbele luchtkamer. Hierdoor heeft u extra stabiliteit en veiligheid tijdens het suppen. Als de ene luchtkamer lek raakt heeft altijd de andere nog om naar de waterkant te suppen. De Aztron Galaxie zal niet snel lek raken, dankzij de meerdere lagen PVC om de kern. Deze zorgen voor bescherming waardoor het board zeer duurzaam is.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011502
Merk
Aztron
Productnaam
Galaxie
Niveau
Beginner
Toepassing
Ontspannen
Materiaal
3-Laags PVC
Kleur
Blauw
Aantal personen
3 persoons
Afmetingen
487 x 86 x 15cm
Gewicht (kg)
20
Draagvermogen (kg)
280
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Ja
Voetensteun
Nee
Bagagedrager
Ja
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
2
Aantal luchtkamers
2
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP peddel, draagtas, enkelkoord en vinnen
Fabrieksgarantie
2 jaar