95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aztron Fitness Hub Opblaasbaar Eiland

719,99
Merk: Aztron
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aztron Fitness Hub opblaasbaar eiland is een platform om yoga oefeningen te doen en te koppelen met de Aztron Venus. Hierdoor kunt u ontspannen op het wateroppervlak.

 
Plus- en minpunten
  • Speciaal gemaakt voor yoga op het water
  • Verbindingseiland voor de Aztron Venus
  • Draagvermogen voor 2 personen
  • Plek voor 8 SUP boards om te verbinden
  • Niet inbegrepen bij de Aztron Venus
Omschrijving

Het Aztron Fitness Hub opblaasbaar eiland dient als platform om onder andere uw yoga oefeningen op te doen. Op deze manier kunt u ontspannen of fitness oefeningen doen op het wateroppervlak. Het Aztron Fitness Hub opblaasbaar eiland kan ook gebruikt worden als platform waar u de Aztron Venus aan kunt verbinden. U kunt tot 8 boards van deze soort verbinden om zo met meerdere mensen te ontspannen. Ideaal als u bijvoorbeeld groepslessen wilt geven in een geheel nieuwe en originele omgeving. Als instructeur zit u namelijk in het midden, terwijl de anderen op de SUP boards staan.

Door de draagkracht kunt u met twee personen op het eiland, maar tijdens het doen van oefeningen is het aan te raden om in uw eentje op het platform te staan. Het eiland heeft 4 handvatten om u aan vast te houden als u oefeningen doet of tijdens het aanmeren met andere SUP boards. Het eiland is voorzien van een gegraveerd dek, waardoor u voldoende grip heeft tijdens uw oefeningen. Bij het eiland wordt een handpomp, strips om andere SUP boards te bevestigen en een draagtas geleverd.

Specificaties

Merk en model Aztron Fitness Hub
Diameter 282cm
Dikte: 15cm
Draagkracht: 230kg
Gewicht: 16.7kg
Maximale luchtdruk: 15 PSI
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011496
Merk
Aztron