95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2440 reviews
Zoeken

Aztron Double Action SUP Board Handpomp

44,99
Merk: Aztron
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Aztron Double Action SUP board handpomp is geschikt voor alle Aztron SUP boards. De handpomp kan zowel oppompen als leegpompen en kan pompen tot 27 PSI.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor alle Aztron SUP boards
  • Kan zoveel oppompen als leegpompen
  • Kan SUP boards oppompen tot 27 PSI
  • Ingebouwde barometer
  • Minder snel dan een elektrische pomp
Omschrijving

De Aztron Double Action SUP board handpomp is geschikt om alle Aztron SUP boards op te pompen. Dankzij de Double Action kunt u met de handpomp snel en gemakkelijk uw Aztron SUP board aan de waterkant oppompen. Ook kunt u het SUP board compact leegpompen na het suppen om deze gemakkelijk weer op te bergen in uw draagtas. U heeft namelijk geen elektriciteit nodig tijdens het pompen. Het nadeel is wel dat een elektrische pomp meer gemak geeft aan de waterkant in het mooie weer.

De Aztron SUP handpomp is compact mee te nemen doordat u de T-bar kunt verwijderen. Daarnaast kan de pomp tot wel 27 PSI pompen. Hierdoor kunt u alle soorten SUP boards oppompen. Dankzij de barometer kunt u overzichtelijk zien wat de druk is in uw SUP board. U kunt een fijne houding aannemen door de hoogte van 63cm, de luchtslang met een lengte van 125cm en de voetensteun. De handpomp heeft een aluminium schaft waardoor u veel kracht kunt zetten tijdens het pompen en de pomp zeer duurzaam is.

Specificaties

Inhoud 2.4L
Maximale luchtdruk: 27 PSI
Kleur: Blauw en zwart
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011508
Merk
Aztron