95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2421 reviews
Zoeken

Aqua Marina Yoga Dock Opblaasbaar Eiland

Special Price 399,- Regular Price 670,-
Aqua Marina Yoga Dock Opblaasbaar Eiland
Aqua Marina Yoga Dock Opblaasbaar Eiland
Special Price 399,- Regular Price 670,-
Product Usps
Nog 4 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Aqua Marina Yoga Dock functioneert als opblaasbaar yoga platform voor het Aqua Marina Dyhana SUP board. Dit maakt het Aqua Marina eiland ideaal voor yoga op het water.

 
Plus- en minpunten
  • Ideaal voor yoga op het water
  • Makkelijk te verbinden aan de Aqua Marina Dyhana
  • Geschikt voor 2 personen
  • Draagkracht van 220kg
  • Niet inbegrepen bij de Aqua Marina Dyhana
Omschrijving

De Aqua Marina Yoga Dock is een yoga platform geschikt voor het Aqua Marina Dyhana SUP board. Dankzij de Aqua Marina Yoga Dock kunt u het platform verbinden aan 8 Aqua Marina SUP boards. Dit maakt de Aqua Marina Yoga Dock ideaal voor het uitvoeren van yoga oefeningen en yoga groepslessen. Zo kan de yoga instructeur staan op de yoga dock terwijl alle leerlingen op hun eigen SUP board staan. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed zicht heeft op de instructeur. De draagkracht van 220kg maakt het platform geschikt voor het gewicht van twee personen. Wanneer u yoga oefeningen wilt uitvoeren is het platform echter geschikt voor één persoon tegelijk.

De binnenste diameter van de Aqua Marina Yoga Dock is 290cm. De buitenste diameter is 170cm en de dikte van het platform is 12cm. Dit maakt het Aqua Marina yoga platform zeer stabiel en daardoor ook bestemd voor beginnende yoga beoefenaars. Het platform heeft een inhoud van 470L die u tot 15 PSI stevig kunt oppompen. De Aqua Marina Yoga Dock weegt 14,5kg. Zo kunt u het platform gemakkelijk vervoeren. De Aqua Marina Yoga Dock wordt standaard geleverd met een draagtas en luchtpomp. De Yoga Dock is de perfecte toevoeging voor de Aqua Marina Dhyana.

Specificaties

Merk en model Aqua Marina Yoga Dock
Binnenste diameter 290cm
Buitenste diameter: 170cm
Dikte: 12cm
Draagkracht: 220kg
Gewicht: 14.5kg
Maximale luchtdruk: 15 PSI
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011034
Merk
Aqua Marina