95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aqua Marina Peace Opblaasbaar SUP Board 2018

399,-
Geschikt voor Niveau: 170 kg draagvermogen
Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Het Aqua Marina Peace SUP board is speciaal ontwikkeld voor yoga en fitness op het water. Met de Aqua Marina Peace SUP kunt u buiten ontspannen en heerlijk genieten van de natuur.

Start de keuzehulp
Hulp nodig bij je keuze? Ontdek of dit het beste product voor jou is.
 
Plus- en minpunten
  • Rustgevend uw yoga oefeningen doen op het wateroppervlak
  • Dankzij het grote oppervlak zeer geschikt voor fitness oefeningen
  • Gemakkelijk om te peddelen, dankzij het stabiele grote oppervlak
  • Vaarklare SUP set met pomp, draagtas en peddel
  • Niet geschikt om mee te surfen
Omschrijving

Het Aqua Marina Peace SUP board is speciaal ontwikkeld voor al uw yoga of fitness oefeningen op het water. Het oppervlakte van de Aqua Marina Peace SUP is uniek. Het oppervlakte is bijzonder breed en zorgt ervoor dat het SUP board enorm stabiel is. Dit maakt het Aqua Marina Peace SUP board in het bijzonder geschikt voor yoga en fitness op het water. Naast ontspannings activiteiten op het water, zoals yoga kunt u met dit SUP board ook touren. Dit doordat de Aqua Marina Peace SUP zeer gemakkelijk is om mee te peddelen vanwege de stabiliteit en grootte van de Aqua Marina SUP. Door dit brede ontwerp is de Aqua Marina Peace SUP niet geschikt voor sportief gebruik.

Bij het Aqua Marina Peace SUP board worden verschillende accessoires geleverd waaronder een peddel, pomp, rugtas, veiligheidskoord, vin en een peddel houder. Door de draagtas en pomp is de Aqua Marina Peace SUP gemakkelijk mee te nemen naar de plek waar u tot rust wilt komen. Ook is de Aqua Marina Peace SUP te verbinden aan andere Peace SUP boards waardoor u een groter oppervlak kunt creëren en met meerdere mensen uw fitness of yoga oefeningen kunt uitvoeren. Voor op het SUP board is een bagagekoord bevestigd om uw spullen te bewaren tijdens uw vaart.

Het Aqua Marina Peace SUP heeft een kern van PVC. Deze kern kan zeer stijf opgepompt worden, waardoor dit SUP board stabieler is tijdens het varen. Om de kern zitten verschillende lagen PVC om de kern te beschermen. Dit maakt Aqua Marina een kwalitatieve en duurzame optie in vergelijking met andere SUP board merken.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10009393
Merk
Aqua Marina
Productnaam
Peace
Materiaal
3-Laags PVC
Afmetingen
300 x 100 x 15cm
Gewicht (kg)
11
Draagvermogen (kg)
170
Peddels
Nee
Pomp
Nee
Draagtas
Nee
Voetensteun
Nee
Bagagedrager
Nee
Zitting
Nee
GoPro-bevestiging
Nee
Aantal vinnen
1
Aantal luchtkamers
1
In de verpakking
Hogedruk luchtpomp, SUP-peddel, draagtas, veiligheidskoord, vin en peddel houder
Fabrieksgarantie
1 jaar