95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Aqua Marina V3 Hogedruk SUP Pomp

59,98
Aqua Marina V3 Hogedruk SUP Pomp
Aqua Marina V3 Hogedruk SUP Pomp
59,98
Product Usps
Nog 5 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Aqua Marina V3 hogedruk SUP pomp is geschikt als handpomp voor alle Aqua Marina SUP boards. De handpomp kan SUP boards oppompen tot een luchtdruk van 30 PSI.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor alle Aqua Marina SUP boards
  • Geen elektriciteit nodig
  • Kan SUP boards oppompen tot 30 PSI
  • Stevige aluminium schacht
  • Minder snel dan elektrische luchtpompen
Omschrijving

De Aqua Marina V3 hogedruk SUP pomp functioneert als handpomp voor alle Aqua Marina SUP board modellen. De Aqua Marina V3 hogedruk SUP is ideaal voor het moeiteloos en snel oppompen van uw SUP board. Daarnaast heeft u bij de Aqua Marina V3 hogedruk SUP geen elektriciteit nodig voor het oppompen van uw SUP board. Dit betekent echter wel dat u met deze handpomp minder snel uw SUP board kan oppompen dan met een elektrische pomp.

De Aqua Marina V3 hogedruk SUP pomp kan SUP boards oppompen tot 30 PSI. Dit betekent dat u met deze handpomp elk Aqua Marina SUP board kan oppompen. Ook zit er een versnelling in de luchtpomp zodat u tot 8 PSI het desbetreffende SUP board extra snel kunt opblazen. Let hierbij er wel op dat u deze versnelling uitschakeld na 8 PSI om de kwaliteit van de luchtpomp te waarborgen. De schacht van de luchtpomp is gemaakt van stevig aluminium, daarnaast is de luchtpomp voorzien van een anti-zand filter. Dit zorgt ervoor dat de Aqua Marina V3 hogedruk SUP pomp een lange levensduur heeft.

Specificaties

Inhoud 3.2L + 3.2L
Maximale luchtdruk: 30 PSI
Kleur: Rood en zwart
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011027
Merk
Aqua Marina
Bijlage